Windows 11 tarayıcı geçmişini hiçbir program tam silmiyor

Daywalkerrr

Kilopat
Windows 11'de tarayıcı geçmişini silmek için kullanılan CCleaner ve benzer programlar internet sitelerindeki oturumları kapayamıyor bundan dolayı silme işlemi tam uygulanamıyor. Bunun sebebi ne olabilir sizce? (Programda silmek istenilen tüm kutular dolu. Google oturum kapalı, tarayıcı chrome)

Son düzenleme:
Windows 11'de tarayıcı geçmişini silmek için kullanılan CCleaner ve benzer programlar internet sitelerindeki oturumları kapayamıyor bundan dolayı silme işlemi tam uygulanamıyor. Bunun sebebi ne olabilir sizce? (Programda silmek istenilen tüm kutular dolu. Google oturum kapalı, tarayıcı chrome)
Merhaba,
Tarayıcı geçmişini tam silmek için CTRL+SHIFT+DELETE fonsiyonlarını kullanabilirsin. Çıkan pencerede silmek istediğin tarayıcı geçmiş özelliklerini seçerek sil demen yeterli olur.

Ben genelde tümünü işaretliyorum. Çünkü windows kurulum sırasında eposta ile hesabımı açtığım için tarayıcı otomatik olarak bilgilerimi seknorize ediyor. Bunuda silmek için Microsoft'un hesapbım bölümünden gizlilik ayarlarına giderek silebiliyorsun. (Kayıtlı şifreler, adresler, epostalar, kullanıcoşar dahil)

Ayrıca tarayıcı (EDGE) ayarlar kısmında "Uygulamayı arkaplanda çalıştırmaya devam et) seçeneğini kapatman senin için daha iyi olacaktır.

Bunlarla uğraşmak yerine CCleaner yazılımını kullanmanı tavsiye ediyorum. Pro sürümde tarayıcıyı kapattığın an tüm tarayıcı geçmişini otomatik olarak siler.

Dostlar yanlış anladınız Tarayıcı geçmişini tek tıkla silen dediğiniz programlar silme işlemini yapsa bile sitelerdeki oturumlarıma bakıyorum hepsi açık. Sanki bir şey engelliyor. Programlardaki tüm silmem gereken kutucukları dolduruyorum gene silmiyor.

Programları unutun. "Tarayıcıdan silmelisiniz"
Sağ üste "Tüm zamanlar"ı seçerek:

Dosya Ekleri

• Screenshot_20211216-162404_Chrome.jpg
    Screenshot_20211216-162404_Chrome.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 71
Programları unutun. "Tarayıcıdan silmelisiniz"
Sağ üste "Tüm zamanlar"ı seçerek:
Aynen onu biliyorum lakin bu tek tıkla her şeyi silen programlar daha pratik normalde böyle bir sorun yoktu son 1 haftada bunu fark ettim. Hangi programı kursam oturumları kapayıp silmedi.Eskiden sorunsuz çalışanlar bile silmiyor artık

CCleaner'da tarayıcı için bazı ayarları seçmen lazım hangi ayarlar seçili, mesela çerezler seçili değilse çoğu sitede oturum açık kalır çoğu çerezlere göre çalışıyor çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı