Çözüldü Windows 11 tarih ve saati nasıl ayarlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ByPassTR

Kilopat
Windows 11 tarih ve saat ayarını yapmaya çalışıyorum fakat bir türlü istediğim gibi olmuyor.

ccccccc.png

Bu şekilde olmasını istiyorum fakat Windows 11'de saat ve tarih arasında gün de yazıyor. Bu görünüme nasıl getirebilirim? Windows 10'daki ayarları uyguladım fakat halen günü de gösteriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Gün gözükmemesi için küçük görev çubuğu kullanmanız gerekiyor. Regedit'ten yapılıyor.
Regedit üzerinden Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced seçeneğine girin. Advanced içerisine boş bir yere sağ tık yaptıktan sonra DWORD 32 bit değeri oluşturun. Adını TaskbarSi
Yapın. Değer verisi 0 olacak. Sonrasında kaydedin ve görev yöneticisini açın. Explorer'ı yeniden başlatın.
Gün gözükmemesi için küçük görev çubuğu kullanmanız gerekiyor. Regedit'ten yapılıyor.
Regedit üzerinden Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced seçeneğine girin. Advanced içerisine boş bir yere sağ tık yaptıktan sonra DWORD 32 bit değeri oluşturun. Adını TaskbarSi
Yapın. Değer verisi 0 olacak. Sonrasında kaydedin ve görev yöneticisini açın. Explorer'ı yeniden başlatın.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı