Windows 11 taşıma nasıl yapılır?

Baranlemacr0

Decapat
Laptopumda orijinal Windows 11 var ve yeni M.2 SSD aldım işletim sistemini sıfırdan M.2 kuracak olursam deneme sürümü ile geçecek. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ürün anahtarı anakarta gömülü ise bir problem olmaz. M.2 ssd ye sıfırdan kurulum yaparsınız. Windows otomatik etkinleşir. Bunu öğrenmek için Cmd komut istemine slmgr /xpr yazıp enter e basın ve makine kalıcı olarak etkinleştirildi yazısı çıkarsa bir problem yok m.2 ye temiz kurulum yapabilirsiniz. Bazı programlarla şu anki diskinizi m2 ye kopya da edebilirsiniz ama benim tavsiyem temiz kurulum yapmanız. Kodu girince aşağıdaki gibi bir ekran çıkacak.
1649749265456.png

Hocam ürün anahtarı anakarta gömülü ise bir problem olmaz. M.2 ssd ye sıfırdan kurulum yaparsınız. Windows otomatik etkinleşir. Bunu öğrenmek için Cmd komut istemine slmgr /xpr yazıp enter e basın ve makine kalıcı olarak etkinleştirildi yazısı çıkarsa bir problem yok m.2 ye temiz kurulum yapabilirsiniz. Bazı programlarla şu anki diskinizi m2 ye kopya da edebilirsiniz ama benim tavsiyem temiz kurulum yapmanız. Kodu girince aşağıdaki gibi bir ekran çıkacak.
1649749265456.png
cmd komut istemine
powershell "(Get-WmiObject -query ‘select * from SoftwareLicensingService’).OA3xOriginalProductKey"
bu komutu yazarsanız da ürün anahtarı karşınıza çıkar. İçiniz rahat etmesini isterseniz kodu not eder öyle format atabilirsiniz.
Laptopumda orijinal Windows 11 var ve yeni M.2 SSD aldım işletim sistemini sıfırdan M.2 kuracak olursam deneme sürümü ile geçecek. Ne yapmam lazım?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şekilde klonlama rehberleri var ama benim tavsiyem temiz sıfırdan kurulum. İyi sosyaller.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı