Windows 11 taskbar küçültme

mmmenezzz

Kilopat
Yer
Denizli
Günlerdir uğraşıyorum ama bir türlü yapamadım taskbar standart ne büyütebiliyorum ne küçültebiliyorum. Hiçbir şekilde olmuyor. İnternette tek çözüm var o da Regedit'e girip Taskabarsi'yi 0'a almak. Fakat işe yaramıyor. Nasıl küçültebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Ekstra taskbar uygulamaları kullanıp küçültebiliyorsam onlar da olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Zamanında denemiştim. Hala işe yarar diye tahmin ediyorum. İşlemin sonunda cihazı yeniden başlatmanız gerekiyor. Bunu yaptınız mı?

Dediğim gibi Regedit'ten yapılan taskbarsi hiçbir işe yaramyıor. Başka çözümü var mı bildiğiniz.

Windows sürümünüz nedir?

Neyse en iyisi ben Windows 10'a geri döneyim bana Windows 11 yaramıyor. 5. yükseltmem falan ama hep hatalar beni buluyor teşekkür ederim.

Windows sürümünüz nedir?

Neyse en iyisi ben Windows 10'a geri döneyim bana Windows 11 yaramıyor. 5. yükseltmem falan ama hep hatalar beni buluyor teşekkür ederim.

Taskbarın küçülmemesi bir hata değil zaten sistem ayarlarında bulunmayan bir ayar ilerleyen zamanlarda ekleyebilirler belki çünkü Microsoft kullanıcı önerilerine önem veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…