AKYTRPRO Decapat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #1 Merhabalar bu sabah Windows 11'i güncellediğimde Teams'ın Preview sürümünü gördüm fakat açılmadı. Sizce nasıl açabilirim?
Merhabalar bu sabah Windows 11'i güncellediğimde Teams'ın Preview sürümünü gördüm fakat açılmadı. Sizce nasıl açabilirim?
Çözüm Yusuf Halil Sağaz 23 Temmuz 2021 AKYTRPRO dedi: Merhabalar bu sabah Windows 11'i güncellediğimde Teams'ın Preview sürümünü gördüm fakat açılmadı. Sizce nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Açılmıyor. Preview'ı kaldırıp normal sürümü yüklemeyi deneyin.
AKYTRPRO dedi: Merhabalar bu sabah Windows 11'i güncellediğimde Teams'ın Preview sürümünü gördüm fakat açılmadı. Sizce nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Açılmıyor. Preview'ı kaldırıp normal sürümü yüklemeyi deneyin.
KusursuzGT Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 192 Çözümler 1 23 Temmuz 2021 #2 AKYTRPRO dedi: Merhabalar bu sabah Windows 11'i güncellediğimde Teams'ın Preview sürümünü gördüm fakat açılmadı. Sizce nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Silip yüklemeyi deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
AKYTRPRO dedi: Merhabalar bu sabah Windows 11'i güncellediğimde Teams'ın Preview sürümünü gördüm fakat açılmadı. Sizce nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Silip yüklemeyi deneyebilirsin.
Yusuf Halil Sağaz Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.531 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #3 AKYTRPRO dedi: Merhabalar bu sabah Windows 11'i güncellediğimde Teams'ın Preview sürümünü gördüm fakat açılmadı. Sizce nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Açılmıyor. Preview'ı kaldırıp normal sürümü yüklemeyi deneyin. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
AKYTRPRO dedi: Merhabalar bu sabah Windows 11'i güncellediğimde Teams'ın Preview sürümünü gördüm fakat açılmadı. Sizce nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Açılmıyor. Preview'ı kaldırıp normal sürümü yüklemeyi deneyin.