Windows 11 temiz kurulumda "D:" diskindeki yedekler nasıl korunur?

Ne demek hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, bu arada geçebilirsiniz sizin için daha iyi olacaktır Windows 11.

Tamamdır bugün flashı hazırlayıp yarın yapacağım

Ne demek hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, bu arada geçebilirsiniz sizin için daha iyi olacaktır Windows 11.

Son sorum var disk seçme kısmında D diskinde bir belirli alan olması gerekli mi?

@Rediron son olarak bir şey soracağım USB'yi oluşturdum yeniden başlat yaparken Shift'e basılı tutup aygıt kullan desek oradan usbmiz hangi adı alacak?

Son düzenleme:
Usb markanızı görürsünü muhtemelen, sandisk cruzer, toshiba, generic flash gibi şeyler olabilir. Biostan boot sekmesinde ilk sıraya alıp da boot edebilirsiniz.

USB markanızı görürsünü muhtemelen, SanDisk Cruzer, Toshiba, generic flash gibi şeyler olabilir. BIOS'tan boot sekmesinde ilk sıraya alıp da boot edebilirsiniz.

Lenovo BIOS'um var boot nerede tam göremedim bir yerden SS alıp atabilir misiniz veya video

Lenovo BIOS'um var boot nerede tam göremedim bir yerden SS alıp atabilir misiniz veya video.

BIOS'tan değil de boot menüden yapın o zaman, internette gördüğüme göre F12 olması lazım tuş, laptopu açarken F12 basarak ekrana girin. Ekrandan USB'nize gelip enter basın, USB'den başlar.

BIOS'tan değil de boot menüden yapın o zaman, internette gördüğüme göre F12 olması lazım tuş, laptopu açarken F12 basarak ekrana girin. Ekrandan USB'nize gelip enter basın, USB'den başlar.

Oradan USB'yi vs yukarı çekmem gerekli mi? Yoksa ok tuşlarıyla seçip entermi yapmam lazım

Anladım sağ olun Windows 11'e geçme işlemini başlatıyom.

@Rediron şu an disk yerindeyim ama diskler görünmüyor ama D diski bile yok sadece rgs.bat diye 141MB'lik bir disk var
Şu videoya bir göz atabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…