Windows 11 temiz kurulumdan sonra CMD'nin açılıp kapanıyor

Zyplux

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, dün Windows 11 Single Home kurdum flashtan temiz bir şekilde, ondan öncesinde de CMD açılıp kapanıyordu ve sadece bilgisayarı oyun YouTube Discord için kullanıyorum crack illegal sayılacak hiçbir siteye girmedim dosya indirmedim virüs olma ihtimaline çok bakmıyorum ama neden olur? Steam falan var şu an bilgisayarda.

Merhaba, dün Windows 11 Single Home kurdum flashtan temiz bir şekilde, ondan öncesinde de CMD açılıp kapanıyordu ve sadece bilgisayarı oyun YouTube Discord için kullanıyorum crack illegal sayılacak hiçbir siteye girmedim dosya indirmedim virüs olma ihtimaline çok bakmıyorum ama neden olur? Steam falan var şu an bilgisayarda.

Windows ile alakali bir şey çoğunlukla bana da oluyor çok bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.

Windows ile alakali bir şey çoğunlukla bana da oluyor çok bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.

Öyle düşünüyorum çünkü sadece oyun video için kullanıyorum bilgisayarı bulaşabilecek bir durum imkanı yok göz önünde Steam falan da yapıyor olabilir diye düşünüyorum başlatılırken.

Öyle düşünüyorum çünkü sadece oyun video için kullanıyorum bilgisayarı bulaşabilecek bir durum imkanı yok göz önünde Steam falan da yapıyor olabilir diye düşünüyorum başlatılırken.

Eğer çok şüphe ediyorsanız en kötü bir windows Defender ile el geçiriniz. Ama bu bana da çok olan bir şey dediğim gibi Windows ile alakalı.

Kurduğunuz programlar açılırken oluyor veya windows un işi tereddüt ediyorsanız çekin mrt tam tarama yapın

Hocam Kaspersky ile tarama yapın

Kurduğunuz programlar açılırken oluyor veya Windows'un işi tereddüt ediyorsanız çekin mrt tam tarama yapın.

Windows 11 yeni kuruldu hocam flaştan, format atmadan önce Kaspersky Total Security kullandım tarama yaptım bir şey yok dediydi.

Eğer çok şüphe ediyorsanız en kötü bir Windows Defender ile el geçiriniz. Ama bu bana da çok olan bir şey dediğim gibi Windows ile alakalı.

1749752933259.png

Hocam bu sorun teşkil eder mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı