JVCKBOYS Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 210 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2021 #1 Dün Windows 11 yükledim fakat ThrottleStop uygulamasını autorun için görev zamanlayıcıdan ayarlamaya çalıştığımda hata veriyor. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 28,7 KB · Görüntüleme: 66
Dün Windows 11 yükledim fakat ThrottleStop uygulamasını autorun için görev zamanlayıcıdan ayarlamaya çalıştığımda hata veriyor.
Pcustas Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 734 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #2 Kardeş onun türkçesi gaz kelebeği durdurma.
JVCKBOYS Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 210 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2021 #3 Pcustas dedi: Kardeş onun türkçesi gaz kelebeği durdurma. Genişletmek için tıkla... ThrottleStop uygulamasının ne olduğunu biliyor musunuz?
Pcustas dedi: Kardeş onun türkçesi gaz kelebeği durdurma. Genişletmek için tıkla... ThrottleStop uygulamasının ne olduğunu biliyor musunuz?
Pcustas Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 734 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #4 İnvolt yapmak için kullanılır.
trdeathstroke Femtopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 30 Yer C:\Kullanıcılar\trdeathstroke Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #5 Windows 11'e geçişte undervolt işlemi işe yaramıyor denediniz mi? eğer sizde de bu sorun varsa sanallaştırmayı kapatmayı deneyin.
Windows 11'e geçişte undervolt işlemi işe yaramıyor denediniz mi? eğer sizde de bu sorun varsa sanallaştırmayı kapatmayı deneyin.
JVCKBOYS Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 210 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2021 #6 trdeathstroke dedi: Windows 11'e geçişte undervolt işlemi işe yaramıyor denediniz mi? Eğer sizde de bu sorun varsa sanallaştırmayı kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Değerler Windows 10'a göre 1 2 derece fazlalaştı ama fırsatım olduğunda deneyeceğim.
trdeathstroke dedi: Windows 11'e geçişte undervolt işlemi işe yaramıyor denediniz mi? Eğer sizde de bu sorun varsa sanallaştırmayı kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Değerler Windows 10'a göre 1 2 derece fazlalaştı ama fırsatım olduğunda deneyeceğim.
trdeathstroke Femtopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 30 Yer C:\Kullanıcılar\trdeathstroke Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #7 HWMonitor ile kontrol etmenizde fayda var
JVCKBOYS Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 210 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2021 #8 trdeathstroke dedi: HWMonitor ile kontrol etmenizde fayda var. Genişletmek için tıkla... Hayır değerler Windows 10'daki gibi aynı. Bende olumsuz bir şey olmadı. Görev zamanlayıcıyı hiç bir uygulamada kullanamıyorum. Aynı hatayı veriyor. Bu sorunu başka yaşayan arkadaşlar var mı? Son düzenleme: 8 Ekim 2021
trdeathstroke dedi: HWMonitor ile kontrol etmenizde fayda var. Genişletmek için tıkla... Hayır değerler Windows 10'daki gibi aynı. Bende olumsuz bir şey olmadı. Görev zamanlayıcıyı hiç bir uygulamada kullanamıyorum. Aynı hatayı veriyor. Bu sorunu başka yaşayan arkadaşlar var mı?
trdeathstroke Femtopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 30 Yer C:\Kullanıcılar\trdeathstroke Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #9 Nasıl bir hata veriyor?
JVCKBOYS Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 210 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ekim 2021 #10 trdeathstroke dedi: Nasıl bir hata veriyor? Genişletmek için tıkla... Konu açıklamasında fotoğrafı paylaştım. Aynı hatayı alıyorum.
trdeathstroke dedi: Nasıl bir hata veriyor? Genişletmek için tıkla... Konu açıklamasında fotoğrafı paylaştım. Aynı hatayı alıyorum.