Merhaba. Bir arkadaşım 4 GB RAM olan bir bilgisayara sahip. Windows 8.1 kullanıyor. Az önce şöyle bir makaleyi okudum Technopat.net'de. Bunu kurmak istiyoruz. Ama dosya B1 ve B2 ISO olarak ayrılmakta. Bir tanesi 3.0 GB bir tanesi ise 3.6 GB bir dosya. Ayrıca sorunsuz bir şekilde kullanabiliyor mu?
Örneğin: Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One paketleri kullanılabiliyor ve kurulabiliyor mu sorunsuz?
Yok hocam. SSD yok. HDD yani. Aslında kurulumu ben gerçekleştireceğim. Çok geç açılıyor diye Windows 8.1 kurmak zorunda kalmıştım ama adam da ısrarla Windows 11 kurmamı istiyor.
Kimse soruya cevap vermemiş, dostum B1 ve B2 açılımı beta1 ve beta2'dir, B2 nosysrec sistem özeliklerine bakmadan kurulum yapar, 2 GB RAM ile bile çalıştgını iddia ediyor yapımcı, HDD ile biraz sıkıntı olur ama eğer arkadaşının pek öyle işi yoksa kuradabilirsin.
Kimse soruya cevap vermemiş, dostum B1 ve B2 açılımı beta1 ve beta2'dir, B2 nosysrec sistem özeliklerine bakmadan kurulum yapar, 2 GB RAM ile bile çalıştgını iddia ediyor yapımcı, HDD ile biraz sıkıntı olur ama eğer arkadaşının pek öyle işi yoksa kuradabilirsin.
Aslında hocam ben de öyle düşünmüştüm baş harflerini de arkadaş sürekli israr edince ben de stabil çalışan Windows 8.1 kal en iyisi dedim o tür sürümler beta sürümler dedim kurma gerek yok dedim kısaca.