Windows 11 TPM 2.0 yüzünden güncelleme yapmıyor

Saitama_Hironi

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, Windows 11'i yakın zamanda bilgisayarıma kurdum. Sonrasında Insider programına katıldım ama Insider güncellemesi yapmıyor TPM 2.0 yüzünden. Bunu Windows 11 kurulumda yapıldığı gibi bir şekilde ayarlayarak çözmenin yolu var mı acaba?

Saçma gelebilir ama bilgisayarınızda emülatör kullanıyor musunuz?

Hocam Anakartınızda TPM2.0 yoksa geçmeseydiniz keşke Benim sadece işlemci desteklemiyor olarak gözüküyor ama güncellemeleri vs. sorunsuz olarak almıştım (Şu an RTM sürümdeyim çünkü Beta yavaş)

Hocam Anakartınızda TPM2.0 yoksa geçmeseydiniz keşke Benim sadece işlemci desteklemiyor olarak gözüküyor ama güncellemeleri vs. sorunsuz olarak almıştım (Şu an RTM sürümdeyim çünkü Beta yavaş)
Çok sorun yaşamıyorum ya hocam. Düşünceliğiniz için çok teşekkür ederim çok sağ olun. Geçme isteğimi çok kısa özetlemem gerekirse Bing Co-pilotu çokkkk merak ediyorum o yüzden denemeden bırakmak istemedim. (Sanırım bir çözüm buldum. Bakayım eğer olursa paylaşacağım.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…