Windows 11 TPM istemeyen sürüm var mı?

Inflect

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Windows 11 bugün itibari ile Insider kullanıcılarına tam sürüm geldi. Peki biz TPM'siz ve 4. nesil işlemcisi olanlar için bir gelişme var mı? Sözleşme şartı ile TPM'siz sürüm yayınlanacağı söylenmişti.

Alttaki linktekileri yaparsanız kurabilirsiniz fakat seçim yerinden Dev Channel yani 1.yi seçmeniz gerek. İşlemcim Xeon E5440 ve dün yükledim. Şu an 10'dan daha hızlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 TPM'siz çalışmayacak. Hatta insider lar için bile belirli bir sürüm numarasından sonra TPM'siz kullanım durduruldu.

Başka forumlarda 'Desteklenmeyen PC'lere Windows 11 kurulabilecek: Microsoft'un bir şartı var' haberleri var. Doğruluk payını merak etmiştim.

başka forumlarda 'desteklenmeyen PC'lere Windows 11 kurulabilecek: Microsoft'un bir şartı var' haberleri var. Doğruluk payını merak etmiştim.

Bu haber doğru ben Windows 10'dan Windows 11'e geçerken bana çıkmıştı o sözleşme.

Dev kanalının sürüm numarası 5 Ekim'deki nihai sürümü geçeli çok oldu. Bu detayı unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…