Windows 11 TPM olmadan kurma yolu işe yaramıyor

Mustafa991

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyal'ler. Bugün Technopat YouTube kanalından izlediğim TPM 2.0 olmayan bilgisayarlara resmi olarak getirilen çözümü denedim. Amacım Windows 10'dan 11'e yükseltmek. İşlemci sorunu çözüldü ancak TPM 2.0 hatasını halen alıyorum. Ben de Rufus ile to TPM no securty boot seceneği ile yazdırdım ve oradan setup dosyasını çalıştırdım, yine aynı hatayı aldım. Hata şu şekilde:

Ekran Alıntısı.PNG

İşlemci: i7-4712mq
Depolama: 512 GB SSD
RAM: 16 GB

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    12,1 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi Sosyal'ler. Bugün Technopat YouTube kanalından izlediğim TPM 2.0 olmayan bilgisayarlara resmi olarak getirilen çözümü denedim. Amacım Windows 10'dan 11'e yükseltmek. İşlemci sorunu çözüldü ancak TPM 2.0 hatasını halen alıyorum. Ben de Rufus ile to TPM no securty boot seceneği ile yazdırdım ve oradan setup dosyasını çalıştırdım, yine aynı hatayı aldım. Hata şu şekilde:

Eki Görüntüle 1345375

İşlemci: i7-4712mq
Depolama: 512 GB SSD
RAM: 16 GB

Muhtemelen flash bellek ile kurulan sistem için geçerli olabilir. Yükseltmede olmayabilir.

Son düzenleme:

Bunu indir direk oluyor indirditken sonra ISO dosyanı seçiyorsun sonra dilini seçiyorsun sonra upgrade seçeneğine tıklıyorsun oldu bitti bu kadar kolay tek çözüm bu diğerleri olmadı bende sadece bu oldu boot hatasıda almıyorsun.

Teşekkür ederim bu yöntem işe yarıyor gibi gözüküyor.
Bunu deneyin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

zaten bu videodan görmüştüm.

Evet hocam görmemişim pardon. O zaman ek olarak bir de bypass TPM ve Secure Boot'u ekleyip deneyin.
Eki Görüntüle 1345610

Denedim ancak problem devam etti.

Bunu indir direk oluyor indirditken sonra ISO dosyanı seçiyorsun sonra dilini seçiyorsun sonra upgrade seçeneğine tıklıyorsun oldu bitti bu kadar kolay tek çözüm bu diğerleri olmadı bende sadece bu oldu boot hatasıda almıyorsun.

Buradan çözdüm ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Şu an Windows 11'den yazıyorum:)iyi Sosyal'ler dilerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı