F furkan12 Megapat Katılım 10 Şubat 2017 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #11 MuhammedA dedi: Labconfig ile Windows 11 sistem gereksinimleri sıfırdan kurulum ekranında atlanır. Allowupgradeswithunsupportedtpmorcpu yöntemi için cihazın TPM 1.2 teknolojisine sahip olması gerekir. Genişletmek için tıkla... Ben Intel H81 kullanıyorum gerçekten 1.2 bile desteklemeyen anakart kullananlar var ki Windows 11 kullanıp şu an her şey stabil.
MuhammedA dedi: Labconfig ile Windows 11 sistem gereksinimleri sıfırdan kurulum ekranında atlanır. Allowupgradeswithunsupportedtpmorcpu yöntemi için cihazın TPM 1.2 teknolojisine sahip olması gerekir. Genişletmek için tıkla... Ben Intel H81 kullanıyorum gerçekten 1.2 bile desteklemeyen anakart kullananlar var ki Windows 11 kullanıp şu an her şey stabil.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.740 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 9 Ağustos 2022 #12 furkan12 dedi: Ben Intel H81 kullanıyorum gerçekten 1.2 bile desteklemeyen anakart kullananlar var ki Windows 11 kullanıp şu an her şey stabil. Genişletmek için tıkla... Windows 11'i yüklediniz mi? Son durum nedir? Bence Windows 10'da kalın daha stabil.
furkan12 dedi: Ben Intel H81 kullanıyorum gerçekten 1.2 bile desteklemeyen anakart kullananlar var ki Windows 11 kullanıp şu an her şey stabil. Genişletmek için tıkla... Windows 11'i yüklediniz mi? Son durum nedir? Bence Windows 10'da kalın daha stabil.
F furkan12 Megapat Katılım 10 Şubat 2017 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #13 Leon Dayı dedi: Windows 11'i yüklediniz mi? Son durum nedir? Bence Windows 10'da kalın daha stabil. Genişletmek için tıkla... Evet şu anlık herhangi bir sorun yok güncellemeleri aldım. Leon Dayı dedi: Windows 11'i yüklediniz mi? Son durum nedir? Bence Windows 10'da kalın daha stabil. Genişletmek için tıkla... Geri döndüm çünkü performans berbat oyunlarda 10'un gözünü seveyim. Son düzenleme: 12 Ağustos 2022
Leon Dayı dedi: Windows 11'i yüklediniz mi? Son durum nedir? Bence Windows 10'da kalın daha stabil. Genişletmek için tıkla... Evet şu anlık herhangi bir sorun yok güncellemeleri aldım. Leon Dayı dedi: Windows 11'i yüklediniz mi? Son durum nedir? Bence Windows 10'da kalın daha stabil. Genişletmek için tıkla... Geri döndüm çünkü performans berbat oyunlarda 10'un gözünü seveyim.