Merhaba arkadaşlar, eski bir sisteme normalde Windows'un önermediği 11'i kurdum ve bu uyarıyı aldım. Önemsemeli miyim yoksa bunun üzerinde çözümleri mi araştırmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Olur da bir gece hırsızlar sistemini çalarsa şifrelerini de çalabilirler, dikkat etmen lazım (!)
Şaka bir yana, neye merhem olduğunu bildiğim, ancak işlevini çözemediğim. İşlevsiz bir baş ağrısıdır TPM. Bu şekilde kullanabilir, Valorant oynayamazsınız.
Olur da bir gece hırsızlar sistemini çalarsa şifrelerini de çalabilirler, dikkat etmen lazım (!)
Şaka bir yana, neye merhem olduğunu bildiğim, ancak işlevini çözemediğim. İşlevsiz bir baş ağrısıdır TPM. Bu şekilde kullanabilir, Valorant oynayamazsınız.
Zaten eski sistem olmasının ve yeni güncel sürümün yüklememin sebebi de oyun oynamak değil internette gezinmek ve güncel sistemlerden faydalanmak amacım yalnız dediğinizi dikkate alacağım hocam güvenlik için.
Zaten eski sistem olmasının ve yeni güncel sürümün yüklememin sebebi de oyun oynamak değil internette gezinmek ve güncel sistemlerden faydalanmak amacım yalnız dediğinizi dikkate alacağım hocam güvenlik için.
Ayarlar kısmında kapata bastım uyarı sonrasında çıkmadı ama çıkarsa sizin dediğinizi uygulayıp buraya güncel durumu paylaşacağım
Anakartınızda mevcutsa açmanızı öneririm değilse Valorant gibi TPM2.0 ve Secure Boot zorunluluğu olan uygulamaları açamazsınız. Tek çözüm yolu Windows 10'a geçmek oluyor.