4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 9 Aralık 2021 #1 Herkes iyi forumlar. Ben Windows 11 kullanıyorum, memnunum ama TPM olmadığı için son güncellemeyi yükleyemiyorum bunu nasıl yükleyeceğim?
Herkes iyi forumlar. Ben Windows 11 kullanıyorum, memnunum ama TPM olmadığı için son güncellemeyi yükleyemiyorum bunu nasıl yükleyeceğim?
Çözüm AGjesurzz 9 Aralık 2021 462002 dedi: Herkes iyi forumlar. Ben Windows 11 kullanıyorum, memnunum ama TPM olmadığı için son güncellemeyi yükleyemiyorum bunu nasıl yükleyeceğim? Genişletmek için tıkla... ISO'yu indirin appraisers.dll "yanlış yazmış olabilirim internette videoları var"dosyasını değiştirin.
462002 dedi: Herkes iyi forumlar. Ben Windows 11 kullanıyorum, memnunum ama TPM olmadığı için son güncellemeyi yükleyemiyorum bunu nasıl yükleyeceğim? Genişletmek için tıkla... ISO'yu indirin appraisers.dll "yanlış yazmış olabilirim internette videoları var"dosyasını değiştirin.
AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.040 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #2 462002 dedi: Herkes iyi forumlar. Ben Windows 11 kullanıyorum, memnunum ama TPM olmadığı için son güncellemeyi yükleyemiyorum bunu nasıl yükleyeceğim? Genişletmek için tıkla... ISO'yu indirin appraisers.dll "yanlış yazmış olabilirim internette videoları var"dosyasını değiştirin. Artı 0 Eksi Çözüm
462002 dedi: Herkes iyi forumlar. Ben Windows 11 kullanıyorum, memnunum ama TPM olmadığı için son güncellemeyi yükleyemiyorum bunu nasıl yükleyeceğim? Genişletmek için tıkla... ISO'yu indirin appraisers.dll "yanlış yazmış olabilirim internette videoları var"dosyasını değiştirin.
KS KS 4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 9 Aralık 2021 #3 AGjesurzz dedi: ISO'yu indirin appraisers.dll "yanlış yazmış olabilirim internette videoları var"dosyasını değiştirin. Genişletmek için tıkla... Hocam yeniden format atmak istemiyorum. Artı 0 Eksi
AGjesurzz dedi: ISO'yu indirin appraisers.dll "yanlış yazmış olabilirim internette videoları var"dosyasını değiştirin. Genişletmek için tıkla... Hocam yeniden format atmak istemiyorum.
AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.040 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #4 462002 dedi: Hocam yeniden format atmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam formatsız oluyor dll dosyasını değiştirince.Tüm verilerinizi yeni sürüme aktarıyor. Artı 0 Eksi
462002 dedi: Hocam yeniden format atmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam formatsız oluyor dll dosyasını değiştirince.Tüm verilerinizi yeni sürüme aktarıyor.
KS KS 4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 9 Aralık 2021 #5 AGjesurzz dedi: Hocam formatsız oluyor DLL dosyasını değiştirince. Tüm verilerinizi yeni sürüme aktarıyor. Genişletmek için tıkla... O DLL dosyasını indirdikten sonra ne yapacağım. Artı 0 Eksi
AGjesurzz dedi: Hocam formatsız oluyor DLL dosyasını değiştirince. Tüm verilerinizi yeni sürüme aktarıyor. Genişletmek için tıkla... O DLL dosyasını indirdikten sonra ne yapacağım.
AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.040 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #6 462002 dedi: O DLL dosyasını indirdikten sonra ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... İso'yu indirin ve zipteen çıkartın.Ardından sonra indirdiğiniz .dll dosyasını Sources klasörüne atın ve dosyayı değiştirin.Sonra zaten Tpm'siz kurulum adımları gerçekleşir.İsterseniz atabilirim dosyayı. Artı 0 Eksi
462002 dedi: O DLL dosyasını indirdikten sonra ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... İso'yu indirin ve zipteen çıkartın.Ardından sonra indirdiğiniz .dll dosyasını Sources klasörüne atın ve dosyayı değiştirin.Sonra zaten Tpm'siz kurulum adımları gerçekleşir.İsterseniz atabilirim dosyayı.
KS KS 4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 9 Aralık 2021 #7 AGjesurzz dedi: ISO'yu indirin ve zipteen çıkartın. Ardından sonra indirdiğiniz .dll dosyasını sources klasörüne atın ve dosyayı değiştirin. Sonra zaten TPM'siz kurulum adımları gerçekleşir. İsterseniz atabilirim dosyayı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam zahmet olmazsa atarmsıınız ISO'yu da kendi sitesinden mi indireyim. Artı 0 Eksi
AGjesurzz dedi: ISO'yu indirin ve zipteen çıkartın. Ardından sonra indirdiğiniz .dll dosyasını sources klasörüne atın ve dosyayı değiştirin. Sonra zaten TPM'siz kurulum adımları gerçekleşir. İsterseniz atabilirim dosyayı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam zahmet olmazsa atarmsıınız ISO'yu da kendi sitesinden mi indireyim.
AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.040 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #8 462002 dedi: Teşekkür ederim hocam zahmet olmazsa atarmsıınız ISO'yu da kendi sitesinden mi indireyim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam.Kendi sitesinden indirebilirsiniz.Atıyorum dosyayı. Hocam link: appraiserres.dll Artı 0 Eksi
462002 dedi: Teşekkür ederim hocam zahmet olmazsa atarmsıınız ISO'yu da kendi sitesinden mi indireyim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam.Kendi sitesinden indirebilirsiniz.Atıyorum dosyayı. Hocam link: appraiserres.dll
KS KS 4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 9 Aralık 2021 #9 AGjesurzz dedi: Evet hocam. Kendi sitesinden indirebilirsiniz. Atıyorum dosyayı. Hocam link: appraiserres.dll Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir özellik istemeden kurabilir miyim işlemci falan da sıkıntı. Artı 0 Eksi
AGjesurzz dedi: Evet hocam. Kendi sitesinden indirebilirsiniz. Atıyorum dosyayı. Hocam link: appraiserres.dll Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir özellik istemeden kurabilir miyim işlemci falan da sıkıntı.
AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.040 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #10 462002 dedi: Hocam hiçbir özellik istemeden kurabilir miyim işlemci falan da sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Evet hocam.Bende bu yöntemi kullandım. Artı 0 Eksi
462002 dedi: Hocam hiçbir özellik istemeden kurabilir miyim işlemci falan da sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Evet hocam.Bende bu yöntemi kullandım.