5 587849 Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 15 Aralık 2022 #1 Bana tüm sürüm için Windows 11 bulur musunuz? Pro Home gibi tüm sürümler. Düşük sistem için bulursanız çok iyi olur.
Bana tüm sürüm için Windows 11 bulur musunuz? Pro Home gibi tüm sürümler. Düşük sistem için bulursanız çok iyi olur.
Doğu Eşrefoğlu Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 681 Çözümler 7 15 Aralık 2022 #2 Düşük sistemden kastınız nedir? Sistem özellikleri nelerdir?
5 587849 Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 15 Aralık 2022 #3 Doğu Eşrefoğlu dedi: Düşük sistemden kastınız nedir? Sistem özellikleri nelerdir? Genişletmek için tıkla... intel celeron n3350 intel hd 500 windows 10 pro 4gb ram 64bit
Doğu Eşrefoğlu dedi: Düşük sistemden kastınız nedir? Sistem özellikleri nelerdir? Genişletmek için tıkla... intel celeron n3350 intel hd 500 windows 10 pro 4gb ram 64bit
Doğu Eşrefoğlu Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 681 Çözümler 7 15 Aralık 2022 #4 İşletim Sistemi İşletim sistemlerine ait indirme bağlantıları. www.technopat.net Buradaki indirme aracı ile size uyan sürümü indirebilirsiniz.
İşletim Sistemi İşletim sistemlerine ait indirme bağlantıları. www.technopat.net Buradaki indirme aracı ile size uyan sürümü indirebilirsiniz.
5 587849 Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 15 Aralık 2022 #5 Doğu Eşrefoğlu dedi: Düşük sistemden kastınız nedir? Sistem özellikleri nelerdir? Genişletmek için tıkla... Windows 11 yüklemiştim bir ara yükletmiştim tüm sürümler vardı Pro Home gibi bazı sürümler vardı ben de onu istiyorum. Doğu Eşrefoğlu dedi: İşletim Sistemi İşletim sistemlerine ait indirme bağlantıları. www.technopat.net Buradaki indirme aracı ile size uyan sürümü indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Doğu Eşrefoğlu dedi: Düşük sistemden kastınız nedir? Sistem özellikleri nelerdir? Genişletmek için tıkla... Windows 11 yüklemiştim bir ara yükletmiştim tüm sürümler vardı Pro Home gibi bazı sürümler vardı ben de onu istiyorum. Doğu Eşrefoğlu dedi: İşletim Sistemi İşletim sistemlerine ait indirme bağlantıları. www.technopat.net Buradaki indirme aracı ile size uyan sürümü indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Doğu Eşrefoğlu Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 681 Çözümler 7 15 Aralık 2022 #6 Eski bir işlemci. Bence daha düşük işletim sistemlerine yönelin. Windows 11 sıkıntı çıkaraibilir.
5 587849 Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 15 Aralık 2022 #7 Doğu Eşrefoğlu dedi: Eski bir işlemci. Bence daha düşük işletim sistemlerine yönelin. Windows 11 sıkıntı çıkaraibilir. Genişletmek için tıkla... sıkıntı çıkarmıyor Doğu Eşrefoğlu dedi: Eski bir işlemci. Bence daha düşük işletim sistemlerine yönelin. Windows 11 sıkıntı çıkaraibilir. Genişletmek için tıkla... windows 11 kullanan arkadaşım var onun sistemi iyi bende istiyorum ama windows 11i
Doğu Eşrefoğlu dedi: Eski bir işlemci. Bence daha düşük işletim sistemlerine yönelin. Windows 11 sıkıntı çıkaraibilir. Genişletmek için tıkla... sıkıntı çıkarmıyor Doğu Eşrefoğlu dedi: Eski bir işlemci. Bence daha düşük işletim sistemlerine yönelin. Windows 11 sıkıntı çıkaraibilir. Genişletmek için tıkla... windows 11 kullanan arkadaşım var onun sistemi iyi bende istiyorum ama windows 11i
Doğu Eşrefoğlu Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 681 Çözümler 7 15 Aralık 2022 #8 Size linki ilettim. Oradaki araçla size uyan sürümü indirebilirsiniz. Herkes bu şekilde indirip kullanıyor.
Size linki ilettim. Oradaki araçla size uyan sürümü indirebilirsiniz. Herkes bu şekilde indirip kullanıyor.
astegon Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 15 Aralık 2022 #9 Win11 için çeşitli lite versiyonlar var, internetten arayabilir ISO'sunu indirebilirsiniz. 2 GB RAM'li cihaza bile 11 kurup kullandım ben hem de orjinal olanı. Biraz zorlansa da çalışıyordu.
Win11 için çeşitli lite versiyonlar var, internetten arayabilir ISO'sunu indirebilirsiniz. 2 GB RAM'li cihaza bile 11 kurup kullandım ben hem de orjinal olanı. Biraz zorlansa da çalışıyordu.