Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.055 Çözümler 40 2 Mart 2024 #11 yemoştrrrr dedi: Hayır WinRAR kendi uygulamasına girip dosyayı sevip sürüklüyorum bu sefer yine olmuyor. Genişletmek için tıkla... Biraz bekleyin hocam sabırlı olup. Ben 7 gb dosyayı winrar ile 2 dakikada ayıklıyodum.
yemoştrrrr dedi: Hayır WinRAR kendi uygulamasına girip dosyayı sevip sürüklüyorum bu sefer yine olmuyor. Genişletmek için tıkla... Biraz bekleyin hocam sabırlı olup. Ben 7 gb dosyayı winrar ile 2 dakikada ayıklıyodum.
yemoştrrrr Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.468 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #12 Ahmt1 dedi: Biraz bekleyin hocam sabırlı olup. Ben 7 gb dosyayı winrar ile 2 dakikada ayıklıyodum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır beklemedeyim. yemoştrrrr dedi: Tamamdır beklemedeyim. Genişletmek için tıkla... Yüzde 1 bile olmadı hala.
Ahmt1 dedi: Biraz bekleyin hocam sabırlı olup. Ben 7 gb dosyayı winrar ile 2 dakikada ayıklıyodum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır beklemedeyim. yemoştrrrr dedi: Tamamdır beklemedeyim. Genişletmek için tıkla... Yüzde 1 bile olmadı hala.