Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.076 Çözümler 40 Dün 17:05 #11 CALLIST0 dedi: Eki Görüntüle 2603082 Ayrıca ben kurmadım kurulu geldi. O dediğiniz sürümleri belli bir miktar karşılığında mı kurabilirim ? Ya da kaçak kurulsa laptopun garantisi bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Eğer Windows kurulu geldiyse flash bellek ile kurabilirsiniz sıkıntı olmaz, ücretsiz bir şekilde. CALLIST0 dedi: Peki hocam garantiyi etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. İsterseniz windows dışında bir şey yükleyin yine etkilemez.
CALLIST0 dedi: Eki Görüntüle 2603082 Ayrıca ben kurmadım kurulu geldi. O dediğiniz sürümleri belli bir miktar karşılığında mı kurabilirim ? Ya da kaçak kurulsa laptopun garantisi bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Eğer Windows kurulu geldiyse flash bellek ile kurabilirsiniz sıkıntı olmaz, ücretsiz bir şekilde. CALLIST0 dedi: Peki hocam garantiyi etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. İsterseniz windows dışında bir şey yükleyin yine etkilemez.
CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.752 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:06 #12 Ahmt1 dedi: Eğer Windows kurulu geldiyse flash bellek ile kurabilirsiniz sıkıntı olmaz, ücretsiz bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Kurulu geldi dediğiniz gibi flash ile kurmayı deneyeceğim.
Ahmt1 dedi: Eğer Windows kurulu geldiyse flash bellek ile kurabilirsiniz sıkıntı olmaz, ücretsiz bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Kurulu geldi dediğiniz gibi flash ile kurmayı deneyeceğim.