F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.487 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 1 Haziran 2023 #1 Bunu nasıl kaldırabilirim?
Çözüm Efetrkr 1 Haziran 2023 Efetrkr dedi: Diğer sistem tepsisi simgelerine tıklayın. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu deneyin. Hocam burada göremedim dil ile ilgili olan ayarı. Weiterleitungshinweis
Efetrkr dedi: Diğer sistem tepsisi simgelerine tıklayın. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu deneyin. Hocam burada göremedim dil ile ilgili olan ayarı. Weiterleitungshinweis
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #11 Efetrkr dedi: Diğer sistem tepsisi simgelerine tıklayın. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu deneyin. Hocam burada göremedim dil ile ilgili olan ayarı. Weiterleitungshinweis Artı 0 Eksi Çözüm
Efetrkr dedi: Diğer sistem tepsisi simgelerine tıklayın. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu deneyin. Hocam burada göremedim dil ile ilgili olan ayarı. Weiterleitungshinweis
KS KS F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.487 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 1 Haziran 2023 #12 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodakileri yapınca Bu çubuk karşıma çıkıyordu o konudaki arkadaşta bu çubuğu kapatmak için fotoğraf atmış Efetrkr dedi: Hocam bunu deneyin. Hocam burada göremedim dil ile ilgili olan ayarı. Weiterleitungshinweis Genişletmek için tıkla... Attığın konuyla çözdüm sağ ol. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodakileri yapınca Bu çubuk karşıma çıkıyordu o konudaki arkadaşta bu çubuğu kapatmak için fotoğraf atmış Efetrkr dedi: Hocam bunu deneyin. Hocam burada göremedim dil ile ilgili olan ayarı. Weiterleitungshinweis Genişletmek için tıkla... Attığın konuyla çözdüm sağ ol.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #13 F4T1H dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodakileri yapınca Eki Görüntüle 1802952 Bu çubuk karşıma çıkıyordu o konudaki arkadaşta bu çubuğu kapatmak için fotoğraf atmış Eki Görüntüle 1802950 Attığın konuyla çözdüm sağ ol. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam. Artı 0 Eksi
F4T1H dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodakileri yapınca Eki Görüntüle 1802952 Bu çubuk karşıma çıkıyordu o konudaki arkadaşta bu çubuğu kapatmak için fotoğraf atmış Eki Görüntüle 1802950 Attığın konuyla çözdüm sağ ol. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #14 F4T1H dedi: yok ki kaldırayım.Eki Görüntüle 1802931 Eki Görüntüle 1802932 Genişletmek için tıkla... O attığın yer dil bölümü ordaki 3 noktaya bassan ek klavye düzeni olduğunu anlayacaksın. Artı 0 Eksi
F4T1H dedi: yok ki kaldırayım.Eki Görüntüle 1802931 Eki Görüntüle 1802932 Genişletmek için tıkla... O attığın yer dil bölümü ordaki 3 noktaya bassan ek klavye düzeni olduğunu anlayacaksın.
KS KS F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.487 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 2 Haziran 2023 #15 14kero dedi: O attığın yer dil bölümü ordaki 3 noktaya bassan ek klavye düzeni olduğunu anlayacaksın. Genişletmek için tıkla... çözüldü zaten artık ama yine de atayım. Artı 0 Eksi
14kero dedi: O attığın yer dil bölümü ordaki 3 noktaya bassan ek klavye düzeni olduğunu anlayacaksın. Genişletmek için tıkla... çözüldü zaten artık ama yine de atayım.