Pro'BuckShot Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 42 29 Temmuz 2023 #1 Windows 11 indirdim. Ama U13 dosya uzantısı ile geldi. Bunu nasıl ISO'ya çevirebilirim? NTLite ile açıp kendi düzenlemelerimi yapacağım. Dosya Ekleri u13.PNG 2,1 KB · Görüntüleme: 63
Windows 11 indirdim. Ama U13 dosya uzantısı ile geldi. Bunu nasıl ISO'ya çevirebilirim? NTLite ile açıp kendi düzenlemelerimi yapacağım.
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.876 Makaleler 2 Çözümler 121 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #2 Bu dosyayi nereden indirdiniz?
A Archermen Centipat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 199 Çözümler 1 29 Temmuz 2023 #3 Eğer orijinal yerinden indirdiyseniz yanlış inmiş olabilir.
Pro'BuckShot Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 42 29 Temmuz 2023 #4 Shivarra dedi: Bu dosyayi nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Erayefe dedi: Eğer orijinal yerinden indirdiyseniz yanlış inmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar uzantı sonunu 7Z yaptım düzeldi RAR ZIP denedim olmamıştı yine de teşekkürler konu kilit. Ghost Spectre superlite Windows 11 biraz düzenleme yapıp mis gibi yapacağım Windows 7'den beri Ghost Spectre kullanıyorum.
Shivarra dedi: Bu dosyayi nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Erayefe dedi: Eğer orijinal yerinden indirdiyseniz yanlış inmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar uzantı sonunu 7Z yaptım düzeldi RAR ZIP denedim olmamıştı yine de teşekkürler konu kilit. Ghost Spectre superlite Windows 11 biraz düzenleme yapıp mis gibi yapacağım Windows 7'den beri Ghost Spectre kullanıyorum.