Windows 11 ücretsiz kullanılabilir mi?

Burkil06

Decapat
Yer
Ankara\Yenimahalle
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 4070 Super
CPU: Intel Core i7-14700KF
Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML360L Core
Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5
RAM: 32 GB Kingston DDR5
SSD: Corsair MP600 Pro NVMe
PSU: Cooler Master MWE 850 Gold V2
Kasa: MSI MAG PANO M100R PZ
Monitör: AOC 24G4X
Klavye: SteelSeries Apex Pro TKL
Mouse: Glorious Model O- (Minus)
Kulaklık: HyperX Cloud II Core Wireless
Sorum başlıktaki gibi, şu anda deneme sürümü Windows 10'u KMSpico ile aktifleştirdim. Ama KMSpico'nun orijinali şu anda bulunmadığı için Windows 11 deneme sürümünü dualboot ile denemek istiyorum. Var mıdır şu anda? Tiny11 gibi istemiyorum, direkt orijinal Windows 11.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam dediğiniz key OEM mi yoksa Retail mi? Ben laptopumdaki anakartta olan OEM keyi taşıyabilir miyim kasaya?

Retail Key alsanıza direk hocam. Microsoft hesabınızı girdiğiniz anda aktif oluyor, çıktığınız/sildiğiniz anda gidiyor olması lazım.

Hocam OEM laptopta hesabım var başka PC'ye girsem lisans aktifleşir mi?

OEM tek cihazlık diye biliyorum ve bir kere bağlandımı onunla kalıyor. Oyüzden uzun süre kullanmayı düşündüğünüz cihazlar için OEM önerilir.

Hocam dediğiniz key OEM mi yoksa Retail mi? Ben laptopumdaki anakartta olan OEM keyi taşıyabilir miyim kasaya?

Laptopta orijinal sistem ile geldiyse kullanamazsın.
OEM keyi free veya ucuz olarak internetten alırsan, Microsoft'a baglı.
Keyi kilitlemezse kullanabilinir.
Aynı OEM ile 6 PC etkinleştirdik
Aynı Retail ile 14 PC.

Para vermek istemiyorsan bul bir Pro ise MAK key etkinleştir.
Daha sonra bul bir tane oem/retail fark etmez blacklist key girsende etkinleştirir.
4 PC de denedik sorunsuz etkinleşti.(ileride ne olur bilemem)
OEM girersen OEM, Retail girersen Retail olur.
Free olarak bulunan ozellikle Home Retail kolay bloke olmaz.
Takibimde 1 Home Retail keyi 40 kişi civarı verdim, key hala aktif, etkinleştirilir durumda.

MediaMarkt'ta aldığımda ekstra para ödemeden W11 gelmişti. Kullanamam yüksek ihtimalle. Windows 10 Pro desteği kesilene kadar devam sonra W11 Pro. Sizce OEM mi yoksa Retail key mi?

MediaMarkt'ta aldığımda ekstra para ödemeden W11 gelmişti. Kullanamam yüksek ihtimalle. Windows 10 Pro desteği kesilene kadar devam sonra W11 Pro. Sizce OEM mi yoksa Retail key mi?

Retail her zaman daha esnektir. Kullanıcılar için etkinleştirmesi OEM'e gore daha sorunsuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…