kaira hana Centipat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #1 Merhaba Windows key aldım ama girdigimde ürün anahtarı çalıştırlamadı diyor, ne yapmalıyım?
as_not_found Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 28 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf A15 FA507NV:Ryzen 7 7735hs-RTX4060 Mobile GPU-DDR5 Sk Hynix 4800 Mhz 2x8 Ram- 512GB Micron nvme SSD Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #2 Aldığınız yere iletin.
5 531105 Hectopat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 2.416 Çözümler 12 6 Kasım 2023 #3 kaira hana dedi: Merhaba Windows key aldım ama girdigimde ürün anahtarı çalıştırlamadı diyor, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Nereden aldınız? Bazı keyleri geçersiz olabilir 35-75TL arası aldıysanız geçersizdir saglamlisansda almanız öneririm.
kaira hana dedi: Merhaba Windows key aldım ama girdigimde ürün anahtarı çalıştırlamadı diyor, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Nereden aldınız? Bazı keyleri geçersiz olabilir 35-75TL arası aldıysanız geçersizdir saglamlisansda almanız öneririm.
Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.220 Çözümler 22 6 Kasım 2023 #4 kaira hana dedi: Merhaba Windows key aldım ama girdigimde ürün anahtarı çalıştırlamadı diyor, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... 5 TL'ye PTT AVM key. HWID seç GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts github.com
kaira hana dedi: Merhaba Windows key aldım ama girdigimde ürün anahtarı çalıştırlamadı diyor, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... 5 TL'ye PTT AVM key. HWID seç GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts github.com