PintiPin.com - Türkiye'nin Dijital Ürün Platformu buradan alacağım birazdan.Yeni laptop aldım. FreeDOS olarak geldi. İçine Windows 11 Home kurdum. Etkinleştirmek istiyorum.
Öneridiğiniz ucuz ve güvenilir key satan yer var mı?
@243934 hocam neden adres istiyor site bir bilginiz var mı ?PintiPin.com - Türkiye'nin Dijital Ürün Platformu buradan alacağım birazdan.
Alınca bilgi verir misiniz hocam ?PintiPin.com - Türkiye'nin Dijital Ürün Platformu buradan alacağım birazdan.
Veririm bu saatte dönüş yaparlar mı bilmiyorum.Alınca bilgi verir misiniz hocam ?
@243934 hocam neden adres istiyor site bir bilginiz var mı?
Windows 10 ürün anahtarları da Windows 11'de çalışıyordu sanırım hocam, bilginiz olsun. (yanlış bilgi vermeyeyim de.)
Fatura için istenir hocam doğru girmek zorunda değilsiniz.
Evet çalışmakta, fakat 24 TL olan ürün direkt etkinlesen ürün anahtaridir. 15 TL olan ise 0xc004c008 hatası ile etkinlesmektedir. (telefon aktivasyon ile)
@320262 PttAVM üzerinde en çok satan 1.mağazayız hocamgüven konusunda sorun yaşarsanız diye bilgilendirmek istedim.
Keyler de %100 Retail'dir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.