İ İsa_00 Hectopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #1 Merhaba arkadaşlar uzun süredir kullanmadığım için Windows 11 cihazımın şifresini unuttum. İçerisinde çok önemli bilgiler var. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2024
Merhaba arkadaşlar uzun süredir kullanmadığım için Windows 11 cihazımın şifresini unuttum. İçerisinde çok önemli bilgiler var.
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.400 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #2 İsa_00 dedi: Merhaba arkadaşlar uzun süredir kullanmadığım için Windows 11 cihazımın şifresini unuttum. İçerisinde çok önemli bilgiler var. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarayabilir.
İsa_00 dedi: Merhaba arkadaşlar uzun süredir kullanmadığım için Windows 11 cihazımın şifresini unuttum. İçerisinde çok önemli bilgiler var. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarayabilir.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 11 Ağustos 2024 #3 İsa_00 dedi: Merhaba arkadaşlar uzun süredir kullanmadığım için Windows 11 cihazımın şifresini unuttum. İçerisinde çok önemli bilgiler var. Genişletmek için tıkla... Şifre kırılabilir Windows şifre konusunda çok yetersiz. UNetbootin işe yarayabilir.
İsa_00 dedi: Merhaba arkadaşlar uzun süredir kullanmadığım için Windows 11 cihazımın şifresini unuttum. İçerisinde çok önemli bilgiler var. Genişletmek için tıkla... Şifre kırılabilir Windows şifre konusunda çok yetersiz. UNetbootin işe yarayabilir.