Canerrt Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 562 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #1 Windows 11 kurdum. Bir sürü update vardı ama bir bu kaldı %0 da kalıyor bu güncelsiniz diyor ama buga mı girdi? Dosya Ekleri resim_2022-06-08_202933736.png 8,5 KB · Görüntüleme: 148 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2022
Windows 11 kurdum. Bir sürü update vardı ama bir bu kaldı %0 da kalıyor bu güncelsiniz diyor ama buga mı girdi?
Çözüm user.cs 8 Haziran 2022 Canerrt dedi: Windows 11 kurdum. Bir sürü update vardı ama bir bu kaldı %0 da kalıyor bu güncelsiniz diyor ama buga mı girdi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı dener misiniz?
Canerrt dedi: Windows 11 kurdum. Bir sürü update vardı ama bir bu kaldı %0 da kalıyor bu güncelsiniz diyor ama buga mı girdi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı dener misiniz?
user.cs Kilopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.928 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 8 Haziran 2022 #2 Canerrt dedi: Windows 11 kurdum. Bir sürü update vardı ama bir bu kaldı %0 da kalıyor bu güncelsiniz diyor ama buga mı girdi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi Çözüm
Canerrt dedi: Windows 11 kurdum. Bir sürü update vardı ama bir bu kaldı %0 da kalıyor bu güncelsiniz diyor ama buga mı girdi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı dener misiniz?
KS KS Canerrt Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 562 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #3 user.cs dedi: Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Tamam yüklendi tekrar deneyince teşekkür. Artı 0 Eksi
user.cs dedi: Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Tamam yüklendi tekrar deneyince teşekkür.