FaNTaSTiCaS Megapat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 751 Makaleler 1 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #1 Benzer bir problem yaşıyorum, nasıl düzeltebiliriz? Güncelleme duraklatma seçeneği bulunmuyor, ayrıca hizmetler üzerinde Windows Update görünmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2023
Benzer bir problem yaşıyorum, nasıl düzeltebiliriz? Güncelleme duraklatma seçeneği bulunmuyor, ayrıca hizmetler üzerinde Windows Update görünmüyor.
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #2 FaNTaSTiCaS dedi: Benzer bir problem yaşıyorum, nasıl düzeltebiliriz? Güncelleme duraklatma seçeneği bulunmuyor, ayrıca hizmetler üzerinde Windows Update görünmüyor. Eki Görüntüle 1718060 Eki Görüntüle 1718064 Eki Görüntüle 1718067 Genişletmek için tıkla... SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? Deneyiniz.
FaNTaSTiCaS dedi: Benzer bir problem yaşıyorum, nasıl düzeltebiliriz? Güncelleme duraklatma seçeneği bulunmuyor, ayrıca hizmetler üzerinde Windows Update görünmüyor. Eki Görüntüle 1718060 Eki Görüntüle 1718064 Eki Görüntüle 1718067 Genişletmek için tıkla... SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? Deneyiniz.
4 479595 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.745 Çözümler 25 28 Mart 2023 #3 Önemli güncelleştirmeler olduğu zaman durdurma seçeneği çalışmaz güncellemeleri bitirsin sonra durdurursun.
Önemli güncelleştirmeler olduğu zaman durdurma seçeneği çalışmaz güncellemeleri bitirsin sonra durdurursun.
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 28 Mart 2023 #4 Şu klasörün içinde ki her şeyi sil; Kod:Panoya kopyala C:\Windows\SoftwareDistribution Sonra yeniden başlat ve tekrar güncellemeyi dene.
Şu klasörün içinde ki her şeyi sil; Kod:Panoya kopyala C:\Windows\SoftwareDistribution Sonra yeniden başlat ve tekrar güncellemeyi dene.
FaNTaSTiCaS Megapat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 751 Makaleler 1 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #5 AYDNd dedi: SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? Deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptım Karşıt Madde dedi: Şu klasörün içinde ki her şeyi sil; Kod:Panoya kopyala C:\Windows\SoftwareDistribution Sonra yeniden başlat ve tekrar güncellemeyi dene. Genişletmek için tıkla... Yaptım Yukarıdaki ikisini yaptım ve düzelme olmadı
AYDNd dedi: SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? Deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptım Karşıt Madde dedi: Şu klasörün içinde ki her şeyi sil; Kod:Panoya kopyala C:\Windows\SoftwareDistribution Sonra yeniden başlat ve tekrar güncellemeyi dene. Genişletmek için tıkla... Yaptım Yukarıdaki ikisini yaptım ve düzelme olmadı
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #6 FaNTaSTiCaS dedi: Yaptım Yaptım Yukarıdaki ikisini yaptım ve düzelme olmadı Genişletmek için tıkla... Bir Windows kurulum USB'si oluşturarak sistemi başlatınız ve sistem onarmayı deneyiniz.
FaNTaSTiCaS dedi: Yaptım Yaptım Yukarıdaki ikisini yaptım ve düzelme olmadı Genişletmek için tıkla... Bir Windows kurulum USB'si oluşturarak sistemi başlatınız ve sistem onarmayı deneyiniz.