Windows 11 Update mi yoksa format mı?

Godzjlla

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum ama Windows 11 geçmek istiyorum formatla uğraşmamak için sıfırdan kurulum yerine Update ile dosyaları taşıyarak geçmek istiyorum.
Fakat her yerde Update ile geçildiği zaman performans düşüşü ve sistem hataları olduğunu söylüyorlar bu sebeple herkes sıfırdan kurulum olarak geçilmesini tavsiye ediyor çok kararsızım sizce Update ile geçeyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Format. Ben de Windows 11'e geçmeyi planlıyorum, fakat ReFS güncellemesinin gelmesini bekliyorum sadece.

Son düzenleme:
Geçmek istiyorsanız temiz kurulum yapın dediğiniz gibi. En sağlıklı yöntem budur.

Bugün büyük güncelleme gelecek. Bekleyin güncel ISO dosyası indirip temiz kurulum yapın. Daha iyi olacaktır.

Temiz kurulum Windows Update ile daha iyi yani kısacası format atmak daha iyi olacaktır. Format atmak stabil çalışmanıza yardımçı olabilir fakat Windows Update ile güncelleme yaparsan biraz ağır çalışıyor. En iyisi temiz kurulum yapmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…