Windows 11 Update sonrası sol USB'de mikrofon çalışmama

Dawny

Hectopat
Daha fazla  
Bugün ekteki güncellemeleri yapmıştım. Bazılarını da yapamadım neyse yaptıktan sonra PC'yi kapa aç yaptım ve kulaklığımı sol USB'ye takınca mikrofonu çalışmamaya başladı sağ taraftaki USB'lerde çalışıyor ama şimdiye kadar hep solda kullanmıştım. Update sonrası çalışmamaya başladı. Yaptığım Update'leri silmenin bir yolu var mıdır acaba geri alsam falan?

Dosya Ekleri

• resim_2024-01-23_212036332.png
    100,4 KB · Görüntüleme: 32
Ayarlar'dan Windows Update>Güncelleme Geçmişi ne girin. En altta "Güncellemeleri Kaldır" diye bir seçenek var. Oradan istediğiniz güncellemeyi seçin.

Ayarlar'dan Windows Update>Güncelleme Geçmişi ne girin. En altta "Güncellemeleri Kaldır" diye bir seçenek var.
Benim yaptığım güncellemeler yok sadece bunlar var.

sola takınca algılamıyor sağa takınca algılıyor nasıl çözeceğim bunu...

Dosya Ekleri

• resim_2024-01-23_213902746.png
    71,7 KB · Görüntüleme: 29
  • Ekran görüntüsü 2024-01-23 213756.png
    23,4 KB · Görüntüleme: 21
  • Ekran görüntüsü 2024-01-23 213740.png
    28 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Bilgisayarınızı yeniden başlatın fakat yeniden başlat tuşuyla birlikte shifte basın. Gelen ekrandan "Sorun Gider" e basın. Orada Güncelleştirmeleri Kaldır diye bir seçenek olacak. Bastığınızda özellik ve kalite güncelleştirmesi diye iki seçenek gelecek. Oradan özellik güncellemesini seçin.

denedim ve bir sorunla karşılaştığımız için yapamıyoruz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…