QuiedKadir Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:44 #1 Arkadaşlar Rufus ile Windows 11 kurdum ama bir türlü şu güncellemeyi yapamıyorum, yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar Rufus ile Windows 11 kurdum ama bir türlü şu güncellemeyi yapamıyorum, yardımcı olur musunuz?
Mehmetkayice Decipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.528 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:01 #2 Önce CMD ile sfc /scannow kodunu yazın. Olmazsa eğer manuel olarak indirmeyi deneyin.
QuiedKadir Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:01 #3 Mehmetkayice dedi: Önce CMD ile SFC /scannow kodunu yazın. Olmazsa eğer manuel olarak indirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Scannow sonucu bu hocam. Dosya Ekleri 1766426488193.png 2,2 MB · Görüntüleme: 3
Mehmetkayice dedi: Önce CMD ile SFC /scannow kodunu yazın. Olmazsa eğer manuel olarak indirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Scannow sonucu bu hocam.
Mehmetkayice Decipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.528 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:09 #4 QuiedKadir dedi: Scannow sonucu bu hocam.Eki Görüntüle 2626926 Genişletmek için tıkla... Hocam Bozuk sistem dosyaları bulundu ama bazıları onarılamadı diyor. CMD yönetici olarak çalıştırıp Kod:Panoya kopyala DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth Üstteki bitince Kod:Panoya kopyala DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth En son olarak Kod:Panoya kopyala DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth bunları dener misin?
QuiedKadir dedi: Scannow sonucu bu hocam.Eki Görüntüle 2626926 Genişletmek için tıkla... Hocam Bozuk sistem dosyaları bulundu ama bazıları onarılamadı diyor. CMD yönetici olarak çalıştırıp Kod:Panoya kopyala DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth Üstteki bitince Kod:Panoya kopyala DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth En son olarak Kod:Panoya kopyala DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth bunları dener misin?