eIu Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 308 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #21 339684 dedi: Delete tuşunu deneyin bir de bilgisayar açılırken art arda basmanız lazım. Genişletmek için tıkla... zaten öle yapıyom 339684 dedi: Bilgisayarınızı açarken F8 tuşuna basıp BIOS’a girin BIOS ekranından F7’ye basıo EZ Mode’a geçin Settings > Security > Trusted Computing yolunu izleyin Trusted Computing altında TPM Device Selection seçeneğinden 2.0’ı seçin. Diğer taraftan da F10’a basarak kaydedin ve bilgisayarınız yeniden başlayacaktır. Genişletmek için tıkla... şimdi napıcam
339684 dedi: Delete tuşunu deneyin bir de bilgisayar açılırken art arda basmanız lazım. Genişletmek için tıkla... zaten öle yapıyom 339684 dedi: Bilgisayarınızı açarken F8 tuşuna basıp BIOS’a girin BIOS ekranından F7’ye basıo EZ Mode’a geçin Settings > Security > Trusted Computing yolunu izleyin Trusted Computing altında TPM Device Selection seçeneğinden 2.0’ı seçin. Diğer taraftan da F10’a basarak kaydedin ve bilgisayarınız yeniden başlayacaktır. Genişletmek için tıkla... şimdi napıcam
3 339684 Kilopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.854 Çözümler 14 12 Ağustos 2022 #22 eIu dedi: zaten öle yapıyom şimdi napıcamEki Görüntüle 1482849 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Settings > Security > Trusted Computing yolunu izleyin Trusted Computing altında TPM Device Selection seçeneğinden 2.0’ı seçin.
eIu dedi: zaten öle yapıyom şimdi napıcamEki Görüntüle 1482849 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Settings > Security > Trusted Computing yolunu izleyin Trusted Computing altında TPM Device Selection seçeneğinden 2.0’ı seçin.
eIu Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 308 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #23 339684 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bende böyle bir ekran çıkmıyor tamam enabled yaptım eIu dedi: bende böyle bir ekran çıkmıyor tamam enabled yaptım Genişletmek için tıkla... oldu galiba eIu dedi: bende böyle bir ekran çıkmıyor tamam enabled yaptım oldu galiba Genişletmek için tıkla... kendim bişey yapınca mutlu oldum nedense çok saoğolun
339684 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bende böyle bir ekran çıkmıyor tamam enabled yaptım eIu dedi: bende böyle bir ekran çıkmıyor tamam enabled yaptım Genişletmek için tıkla... oldu galiba eIu dedi: bende böyle bir ekran çıkmıyor tamam enabled yaptım oldu galiba Genişletmek için tıkla... kendim bişey yapınca mutlu oldum nedense çok saoğolun
eIu Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 308 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #25 339684 dedi: Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... bundan sonra napıcam update yerine gelmedi eIu dedi: bundan sonra napıcam update yerine gelmedi Genişletmek için tıkla... insiderdan mı yapıcam
339684 dedi: Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... bundan sonra napıcam update yerine gelmedi eIu dedi: bundan sonra napıcam update yerine gelmedi Genişletmek için tıkla... insiderdan mı yapıcam
3 339684 Kilopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.854 Çözümler 14 12 Ağustos 2022 #26 eIu dedi: bundan sonra napıcam update yerine gelmedi insiderdan mı yapıcam Genişletmek için tıkla... evet.
eIu dedi: bundan sonra napıcam update yerine gelmedi insiderdan mı yapıcam Genişletmek için tıkla... evet.
eIu Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 308 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #27 339684 dedi: evet. Genişletmek için tıkla... paralı felan değil değil mi kanal olarak ne seçmleiyim
3 339684 Kilopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.854 Çözümler 14 12 Ağustos 2022 #28 eIu dedi: paralı felan değil değil mi kanal olarak ne seçmleiyim Genişletmek için tıkla... ss atarmısınız eIu dedi: paralı felan değil değil mi kanal olarak ne seçmleiyim Genişletmek için tıkla... degıl ucretsız
eIu dedi: paralı felan değil değil mi kanal olarak ne seçmleiyim Genişletmek için tıkla... ss atarmısınız eIu dedi: paralı felan değil değil mi kanal olarak ne seçmleiyim Genişletmek için tıkla... degıl ucretsız
eIu Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 308 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #29 339684 dedi: ss atarmısınız degıl ucretsız Genişletmek için tıkla...
3 339684 Kilopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.854 Çözümler 14 12 Ağustos 2022 #30 eIu dedi: Eki Görüntüle 1482852 Genişletmek için tıkla... geliştirme kanalı idealdir daha stabil sürümler geliyor
eIu dedi: Eki Görüntüle 1482852 Genişletmek için tıkla... geliştirme kanalı idealdir daha stabil sürümler geliyor