Son dakika bir alıcı çıktığı için yarın sabahtan göndermem gerekiyor laptopu ve elimde de format atacak bir USB bellek olmadığı için USB bellek olmadan nasıl bütün bilgileri silebilirim?
Bilgilendireyim yükseltme ile geçtim Windows 11'e.
Son dakika bir alıcı çıktığı için yarın sabahtan göndermem gerekiyor laptopu ve elimde de format atacak bir USB bellek olmadığı için USB bellek olmadan nasıl bütün bilgileri silebilirim?
Ayarlar > Ara > Kurtarma Seçenekleri üzerinden PC'yi Sıfırla seçeneğiyle silebilirsiniz. Orada size adım adım seçenekler sunacaklar siz ona göre işaretleyip devam edeceksiniz bu kadar. Takılırsanız yazın.
Ayarlar > Ara > Kurtarma Seçenekleri üzerinden PC'yi Sıfırla seçeneğiyle silebilirsiniz. Orada size adım adım seçenekler sunacaklar siz ona göre işaretleyip devam edeceksiniz bu kadar. Takılırsanız yazın.
Peki sürücüleri kurtar dersem Windows 11 kurulu kalır değil mi? Cahilik ettiysem özür dilerim biraz bilgisizim. Bu ayrıca yükseltme ile geçtim Windows 11'e bir sorun teşkil etmez değil mi?
Peki sürücüleri kurtar dersem Windows 11 kurulu kalır değil mi cahilik ettiysem özür dilerim biraz bilgisizim bu ayrıca yükseltme ile geçtim Windows 11'e bir sorun teşkil etmez değil mi?
Hocam merhaba karşıma iki seçenek çıkıyor sürücüleri tamamen sil ve yalnızca dosyaları kaldır ben driver kurmayı çok bilmiyorum ama sanırım tamamını silmesem bazı forumlarda alıcının kişisel bilgilerime erişeceğini söylüyor ne yapmam lazım.
Siz işlemlere devam edin daha sonra yeni konu açıp beni etiketleyin gerekli sürücüleri (Aygıt Yöneticisi > Sürücü Adı > Sağ Tık > Ayrıntılar > Donanım Kimlikleri > Donanım Kimliği) eklerseniz seve seve yardımcı olurum.