Son dakika bir alıcı çıktığı için yarın sabahtan göndermem gerekiyor laptopu ve elimde de format atacak bir USB bellek olmadığı için USB bellek olmadan nasıl bütün bilgileri silebilirim?
Bilgilendireyim yükseltme ile geçtim Windows 11'e.
Son dakika bir alıcı çıktığı için yarın sabahtan göndermem gerekiyor laptopu ve elimde de format atacak bir USB bellek olmadığı için USB bellek olmadan nasıl bütün bilgileri silebilirim?
Bilgilendireyim yükseltme ile geçtim Windows 11'e.
Ayarlar > Ara > Kurtarma Seçenekleri üzerinden PC'yi Sıfırla seçeneğiyle silebilirsiniz. Orada size adım adım seçenekler sunacaklar siz ona göre işaretleyip devam edeceksiniz bu kadar. Takılırsanız yazın.
Siz işlemlere devam edin daha sonra yeni konu açıp beni etiketleyin gerekli sürücüleri (Aygıt Yöneticisi > sürücü adı > sağ tık > ayrıntılar > donanım kimlikleri > donanım kimliği) eklerseniz seve seve yardımcı olurum.
Ayarlar > ara > kurtarma seçenekleri üzerinden PC'yi sıfırla seçeneğiyle silebilirsiniz. Orada size adım adım seçenekler sunacaklar siz ona göre işaretleyip devam edeceksiniz bu kadar. Takılırsanız yazın.
Ayarlar > ara > kurtarma seçenekleri üzerinden PC'yi sıfırla seçeneğiyle silebilirsiniz. Orada size adım adım seçenekler sunacaklar siz ona göre işaretleyip devam edeceksiniz bu kadar. Takılırsanız yazın.
Herhangi bir hotmail hesabı girin daha sonra Ayarlar > Hesaplar > Yerel Hesap'a Geç seçeneği ile kaldırma yaparsınız daha sonra ad kısmına "pc" yazıp şifresiz kaydederseniz.
Herhangi bir Hotmail hesabı girin daha sonra ayarlar > hesaplar > yerel Hesap'a geç seçeneği ile kaldırma yaparsınız daha sonra ad kısmına "PC" yazıp şifresiz kaydederseniz.