Windows 11 USB format hatası

Mclois

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci, 3D Tasarımcı
SSD veya HDD modeli
Samsung 980 Pro
Bilgisyara format atıyordum ve yeni aldığım SSD'ye Windows'u kurmak istedim ama kurarken iki de bir bu mesajı alıyor ve tamam diyordum ve hiçbir şey olmuyordu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Bilgisayarda da işim vardı.

image.jpg

Bilgisyara format atıyordum ve yeni aldığım SSD'ye Windows'u kurmak istedim ama kurarken iki de bir bu mesajı alıyor ve tamam diyordum ve hiçbir şey olmuyordu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Bilgisayarda da işim vardı.

Eki Görüntüle 1902108

Yeni alan oluşturdunuzmu?

Eki Görüntüle 1902108

MBR format USB'si mi ayarladiniz acaba?

Yok direk win 11 usb si

image.jpg

Kurmak istediğim seçili olan eskiside “Sürücü 1 Bölüm 2” diğerlerinin ne olduğunu bilmiyorum ?

Yok direk Windows 11 USB'si.

Eki Görüntüle 1902116
Kurmak istediğim seçili olan eskiside “sürücü 1 bölüm 2” diğerlerinin ne olduğunu bilmiyorum?

Yeniye tiklayin.

Eki Görüntüle 1902116
Kurmak istediğim seçili olan eskiside “sürücü 1 bölüm 2” diğerlerinin ne olduğunu bilmiyorum?

Hocam sürücü 1 bölüm 2'ye gelip biçimlendir sonra yükle dedinizmi?

Eki Görüntüle 1902116

Windows 11 okeyde MBR mi GPT mi soyleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı