Windows 11 USB ile format sonrası şifre istiyor

5Wheel

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar format attım Rufus ile fakat hem ekran kartını görmedi bilgisayar, hem çözünürlüğü değiştiriyorum. Yeniden başlat yaptım ve şifre istiyor ama ben şifre koymadım. Ana ekrana gelemiyorum, yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar format attım Rufus ile fakat hem ekran kartını görmedi bilgisayar, hem çözünürlüğü değiştiriyorum. Yeniden başlat yaptım ve şifre istiyor ama ben şifre koymadım. Ana ekrana gelemiyorum, yardım edin.
Ekran kartını görmesi için sürücüyü indirmeniz gerekiyor.

Tekrar formatlama işlemine gerek kalmadı hocam sağ olun. Ama bilgisayarın depolama alanı aynen bıraktığım gibi disk bölümünden bir şey mi silmem gerekiyordu?
Hayır hocam windowsun nereye kurulacağını seçerken en fazla olan diske gelip biçimlendir demezseniz içindekiler gitmez.

Hayır hocam Windows'un nereye kurulacağını seçerken en fazla olan diske gelip biçimlendir demezseniz içindekiler gitmez.

Hocam ben sadece en fazla boyutu olan diski seçip ileri dedim. Şu anda geçici dosyalarda 694 önceki Windows yüklemeleri var fakat benim bilgisayarım 446 GB ben bu 694 GB'yi kaldırırsam disk temizlenir mi?

Hocam ben sadece en fazla boyutu olan diski seçip ileri dedim. Şu anda geçici dosyalarda 694 önceki Windows yüklemeleri var fakat benim bilgisayarım 446 GB ben bu 694 GB'yi kaldırırsam disk temizlenir mi?
Evet ama onu öyle kaldırmak mantıksız ben bilgisayarınızda 2 tane disk olduğunu bilmiyordum siz sadece ssdyi temizlediniz hddyi temizleyip ssdyide temizleyip direk ssdye kurman gerekiyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı