Dostlar, USB'nin içine Windows 11 yükledim ve bazı resimler de eklemek istiyorum. Sadece Windows 11 için değil, farklı işler içinde kullanmak istiyorum. Sizce resimleri Windows 11 yüklediğim USB'nin içine atarsam Windows 11 yükleme esnasında bir sorun çıkarır mı, yoksa atabilir miyim?
Dostlar, USB'nin içine Windows 11 yükledim ve bazı resimler de eklemek istiyorum. Sadece Windows 11 için değil, farklı işler içinde kullanmak istiyorum. Sizce resimleri Windows 11 yüklediğim USB'nin içine atarsam Windows 11 yükleme esnasında bir sorun çıkarır mı, yoksa atabilir miyim?
Sorun çıkabilir veya görsellerin başına bir şeyler gelebilir. En iyisi ya USB'yi Windows 11 USB olarak kullanmaya devam etmek. Yada biçimlendirip Dosyalarınızı saklamak için kullanmaya devam etmek.
Sorun çıkabilir veya görsellerin başına bir şeyler gelebilir. En iyisi ya USB'yi Windows 11 USB olarak kullanmaya devam etmek. ya da biçimlendirip dosyalarınızı saklamak için kullanmaya devam etmek.
Ben Windows dosyalarının bozulması gibi bir durum yaşamıştım böyle bir şey denediğimde. Formattan sonra uğraşmamak için Chrome, Steam vb. programların installer'ını atmıştım. Kurulum ekranında hatalar aldıydım. Tabi ben Windows 10'da denedim. 11'i bilmiyorum.