Pigeon Lord Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.016 Çözümler 4 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2021 #21 491824 dedi: Bir anakart modelinizi söyleyin de BIOS'a giriş tuşunuza bakalım. Devlet sırrı gibi @Darth Milos 3.kez sordu. Genişletmek için tıkla... Kasanın içini şu anda açamayacağım için söyleyemedim, başka türlü bakmanın yolu varsa söyleyebilirsiniz. 491824 dedi: Bir anakart modelinizi söyleyin de BIOS'a giriş tuşunuza bakalım. Devlet sırrı gibi @Darth Milos 3.kez sordu. Genişletmek için tıkla... Markası ASUS.
491824 dedi: Bir anakart modelinizi söyleyin de BIOS'a giriş tuşunuza bakalım. Devlet sırrı gibi @Darth Milos 3.kez sordu. Genişletmek için tıkla... Kasanın içini şu anda açamayacağım için söyleyemedim, başka türlü bakmanın yolu varsa söyleyebilirsiniz. 491824 dedi: Bir anakart modelinizi söyleyin de BIOS'a giriş tuşunuza bakalım. Devlet sırrı gibi @Darth Milos 3.kez sordu. Genişletmek için tıkla... Markası ASUS.
4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 31 Ekim 2021 #22 Pigeon Lord dedi: Kasanın içini şu anda açamayacağım için söyleyemedim, başka türlü bakmanın yolu varsa söyleyebilirsiniz. Markası ASUS. Genişletmek için tıkla... O zaman anakartınız da asustur. Biosa f2 ile giriyorsunuz diye biliyorum. Biosa girip advanced kısmına gelin. Sonra fotoğraf atın.
Pigeon Lord dedi: Kasanın içini şu anda açamayacağım için söyleyemedim, başka türlü bakmanın yolu varsa söyleyebilirsiniz. Markası ASUS. Genişletmek için tıkla... O zaman anakartınız da asustur. Biosa f2 ile giriyorsunuz diye biliyorum. Biosa girip advanced kısmına gelin. Sonra fotoğraf atın.