Windows 11 UWP işlem grubu askıya alındı

Jonkey

Hectopat
Daha fazla  
Bugün elektrikler gitti PC açtım sorun yok ama Windows çubuğu ögeleri gizli gözüküyor, çalışıyorlar sorun yokta neden böyle oldu anlamadım. Dosyalarda kapalı gözüküyor, yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Görev yöneticisinde UWP işlem grubu askıya alındı diyor yardım lazım :/

Bilgisi olan ?

???

Dosya Ekleri

• A1.png
    5,1 KB · Görüntüleme: 65
  • A2.png
    17,8 KB · Görüntüleme: 63
  • a3.png
    50,9 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:

Elektrik gittiği zaman diskte veri kaybı ya da bazı hatalar olabiliyor nadiren. Elektrikler gidince bazen Windows hasar alabiliyor bu da nadiren. SSD mi kullanıyorsunuz HDD mi? SSD kullanıyorsanız elektrik gidince HDD'ye göre daha az hasar verir. Bu hasar olayı ise her zaman olacak diye bir şey yok. UWP işlem grubu askıya alındı ise normal bir şey, Windows askıya alıyor yani uygulamayı uyku moduna alıyor gibi bir şey sanırsam. Görev çubuğundaki uygulamaları görev çubuğundan kaldırıp görev çubuğuna yeniden eklemeyi deneyebilirsiniz. Masaüstündeki ikonların beyaz olmasını ikon önbelleğini temizleyerek düzeltmeyi deneyebilirsiniz ama bu işlem bazen hazır olan ikonları bozabiliyor pek önermiyorum kalsın böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…