Baran0141 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.561 Çözümler 11 Yer Nordland 26 Ocak 2025 #1 Performans seçeneklerindeki en iyi Performans'ı seçince böyle oldu, geri de düzelmiyor. Kısayolları silip dosya konumundan geri masaüstüne attığımda da aynısı oluyor. Çözümü var mı bunun?
Performans seçeneklerindeki en iyi Performans'ı seçince böyle oldu, geri de düzelmiyor. Kısayolları silip dosya konumundan geri masaüstüne attığımda da aynısı oluyor. Çözümü var mı bunun?
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.435 Çözümler 74 26 Ocak 2025 #2 Simgeler yerine küçük resim göster tikini aç.
Baran0141 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.561 Çözümler 11 Yer Nordland 26 Ocak 2025 #3 Akira.exe dedi: Dosya önizlemesini göster tarzı bir seçenek olacak onun tikini aç. Eki Görüntüle 2407553 Genişletmek için tıkla... Hepsi açık. Bu sekmedeki en iyi performansı seçince böyle oldu. Geri alınca da düzelmedi.
Akira.exe dedi: Dosya önizlemesini göster tarzı bir seçenek olacak onun tikini aç. Eki Görüntüle 2407553 Genişletmek için tıkla... Hepsi açık. Bu sekmedeki en iyi performansı seçince böyle oldu. Geri alınca da düzelmedi.
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 26 Ocak 2025 #4 Baran0141 dedi: Hepsi açık. Bu sekmedeki en iyi performansı seçince böyle oldu. Geri alınca da düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Bug maalesef.
Baran0141 dedi: Hepsi açık. Bu sekmedeki en iyi performansı seçince böyle oldu. Geri alınca da düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Bug maalesef.
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.435 Çözümler 74 26 Ocak 2025 #5 Baran0141 dedi: Hepsi açık. Bu sekmedeki en iyi performansı seçince böyle oldu. Geri alınca da düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatmayı dener misin ?
Baran0141 dedi: Hepsi açık. Bu sekmedeki en iyi performansı seçince böyle oldu. Geri alınca da düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatmayı dener misin ?
Baran0141 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.561 Çözümler 11 Yer Nordland 26 Ocak 2025 #6 Akira.exe dedi: Bilgisayarı yeniden başlatmayı dener misin ? Genişletmek için tıkla... Onları denemiştim zaten de bu tür hatayı ilk ben rastlıyorum galiba internette de bulamadım bu hatayı.
Akira.exe dedi: Bilgisayarı yeniden başlatmayı dener misin ? Genişletmek için tıkla... Onları denemiştim zaten de bu tür hatayı ilk ben rastlıyorum galiba internette de bulamadım bu hatayı.
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 26 Ocak 2025 #7 Baran0141 dedi: Onları denemiştim zaten de bu tür hatayı ilk ben rastlıyorum galiba internette de bulamadım bu hatayı. Genişletmek için tıkla... Hocam ben performans modunu açmadan olmuştu böyle. Uygulamaları tek tek açtım düzelmişti.
Baran0141 dedi: Onları denemiştim zaten de bu tür hatayı ilk ben rastlıyorum galiba internette de bulamadım bu hatayı. Genişletmek için tıkla... Hocam ben performans modunu açmadan olmuştu böyle. Uygulamaları tek tek açtım düzelmişti.
Baran0141 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.561 Çözümler 11 Yer Nordland 26 Ocak 2025 #8 Hasanxcd dedi: Hocam ben performans modunu açmadan olmuştu böyle. Uygulamaları tek tek açtım düzelmişti. Genişletmek için tıkla... bende bu da işe yaramıyor. Sorunu çözdüm. Shortcut arrow siliciyi indirdim çözüldü sonunda. Linkini de bırakayım buraya. Shortcut arrow remover. Teşekkürler yardımlarınız için. Son düzenleme: 26 Ocak 2025
Hasanxcd dedi: Hocam ben performans modunu açmadan olmuştu böyle. Uygulamaları tek tek açtım düzelmişti. Genişletmek için tıkla... bende bu da işe yaramıyor. Sorunu çözdüm. Shortcut arrow siliciyi indirdim çözüldü sonunda. Linkini de bırakayım buraya. Shortcut arrow remover. Teşekkürler yardımlarınız için.