okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 3 Temmuz 2021 #1 Soru başlıktaki gibi. Herhangi bir uygulamayı Windows 11'de masaüstüne kısayol olarak ekleyemiyorum. Çözüm var mı? Sorun görseldeki gibi;
Soru başlıktaki gibi. Herhangi bir uygulamayı Windows 11'de masaüstüne kısayol olarak ekleyemiyorum. Çözüm var mı? Sorun görseldeki gibi;
Çözüm TalhaCann 20 Kasım 2021 okaykaya dedi: Hayır ne yazık ki çözemedim hala. Üzerinden birçok sürüm geçti ancak hala kısyol oluşturulamıyor. Genişletmek için tıkla... Bir çözüm buldum efendim. Çalıştıra "Shell: Appsfolder" yazarak gelen klosördeki simgeleri masaüstüne taşıyınız.
okaykaya dedi: Hayır ne yazık ki çözemedim hala. Üzerinden birçok sürüm geçti ancak hala kısyol oluşturulamıyor. Genişletmek için tıkla... Bir çözüm buldum efendim. Çalıştıra "Shell: Appsfolder" yazarak gelen klosördeki simgeleri masaüstüne taşıyınız.
4 408586 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.764 Makaleler 1 Çözümler 15 3 Temmuz 2021 #2 okaykaya dedi: Soru başılkta ki gibi. Herhangi bir uygulamayı Windows 11'de masaüstüne kısayol olarak ekleyemiyorum. Çözüm var mı? Sorun görseldeki gibi; Eki Görüntüle 1094527 Genişletmek için tıkla... Masaüstüne koyacağın uygulamaya sağ tık yap. Oradan gözükmesi lazım. Artı 0 Eksi
okaykaya dedi: Soru başılkta ki gibi. Herhangi bir uygulamayı Windows 11'de masaüstüne kısayol olarak ekleyemiyorum. Çözüm var mı? Sorun görseldeki gibi; Eki Görüntüle 1094527 Genişletmek için tıkla... Masaüstüne koyacağın uygulamaya sağ tık yap. Oradan gözükmesi lazım.
KS KS okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 3 Temmuz 2021 #3 408586 dedi: Masaüstüne koyacağın uygulamaya sağ tık yap. Oradan gözükmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Hayır, öyle bir seçenek yok Artı 0 Eksi
408586 dedi: Masaüstüne koyacağın uygulamaya sağ tık yap. Oradan gözükmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Hayır, öyle bir seçenek yok
TalhaCann Kilopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #4 Efendim çözdünüz mü? Artı 0 Eksi
KS KS okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 16 Kasım 2021 #5 TalhaCann dedi: Efendim çözdünüz mü? Genişletmek için tıkla... Hayır ne yazık ki çözemedim hala. Üzerinden bir çok sürüm geçti ancak hala kısayol oluşturulamıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
TalhaCann dedi: Efendim çözdünüz mü? Genişletmek için tıkla... Hayır ne yazık ki çözemedim hala. Üzerinden bir çok sürüm geçti ancak hala kısayol oluşturulamıyor.
TalhaCann Kilopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #6 okaykaya dedi: Hayır ne yazık ki çözemedim hala. Üzerinden birçok sürüm geçti ancak hala kısyol oluşturulamıyor. Genişletmek için tıkla... Bir çözüm buldum efendim. Çalıştıra "Shell: Appsfolder" yazarak gelen klosördeki simgeleri masaüstüne taşıyınız. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2021 Artı 1 Eksi Çözüm
okaykaya dedi: Hayır ne yazık ki çözemedim hala. Üzerinden birçok sürüm geçti ancak hala kısyol oluşturulamıyor. Genişletmek için tıkla... Bir çözüm buldum efendim. Çalıştıra "Shell: Appsfolder" yazarak gelen klosördeki simgeleri masaüstüne taşıyınız.
KS KS okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 21 Kasım 2021 #7 TalhaCann dedi: Bir çözüm buldum efendim. Çalıştıra "Shell: Appsfolder" yazarak gelen klosördeki simgeleri masaüstüne taşıyınız. Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam, sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
TalhaCann dedi: Bir çözüm buldum efendim. Çalıştıra "Shell: Appsfolder" yazarak gelen klosördeki simgeleri masaüstüne taşıyınız. Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam, sağ olun.