PaRaDoKs Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 594 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #1 Windows 11 üzerinde böyle bir sorunla karşılaştım. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2023
abadestliveled Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 721 Çözümler 6 11 Şubat 2023 #2 Kullanıcı hesabı denetimi ayarını değiştir yaz arama yerine direkt anlarsın ne yapacağını.
M MemoXs Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 88 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus RTX 3050 İ5 12500H 8gb DDR5 4800mhz ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Şubat 2023 #3 Hocam daha önceden şifre kırma tarzı bir şey yaptınız mı? Ben de bu hatayı şifre kırdıktan sonra yaşamıştım.
Hocam daha önceden şifre kırma tarzı bir şey yaptınız mı? Ben de bu hatayı şifre kırdıktan sonra yaşamıştım.
PaRaDoKs Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 594 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #4 abadestliveled dedi: Kullanıcı hesabı denetimi ayarını değiştir yaz arama yerine direkt anlarsın ne yapacağını. Genişletmek için tıkla... Hocam onu yaparken bile evet butonu çıkmıyor MemoXs dedi: Hocam daha önceden şifre kırma tarzı bir şey yaptınız mı? Ben de bu hatayı şifre kırdıktan sonra yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... yok kırmadım.
abadestliveled dedi: Kullanıcı hesabı denetimi ayarını değiştir yaz arama yerine direkt anlarsın ne yapacağını. Genişletmek için tıkla... Hocam onu yaparken bile evet butonu çıkmıyor MemoXs dedi: Hocam daha önceden şifre kırma tarzı bir şey yaptınız mı? Ben de bu hatayı şifre kırdıktan sonra yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... yok kırmadım.