Merhaba arkadaşlar. Windows 10'dan 11'e geçtim bilgisayarı uyku moduna alıp tekrar çalıştırıyorum ve Wi-Fi kullanılamaz hatası alıyorum. Her seferinde yeniden başlatmak gerekiyor. Bu sorundan dolayı Windows 10'a döndüm sorun düzeldi ancak yeni çıkan bir işletim sistemi kullanmak istiyorum. Bu hatayı bilen varsa.
Hocam driver sorunu olabilir güncel driver kullanıyorsanız hata daha çözülmemiş olabilir. Zamanla güncelleme ile çözülecektir veya hotfix yayınlayabilirler.
Merhaba, windows 11 pro kullanmaktayım, Laptop uyku moduna geçtikten sonra tekrar uyandırıldıÄında wifi kapalı kalıyor, elle açmayı denediÄimde " Kullanılamaz " demekte, tekrar pc'ye restart atınca sorunum düzelmekte sebebi nedir anlayamadım?
answers.microsoft.com
Hocam ASUS'ta Wi-Fi cihazının Windows 11 sürücüsü yok. Windows 10 için var. Bu sorun yapıyor olabilir.
Focused firepower in the ROG Strix G15 streamlines and elevates the core Windows 10 Pro gaming experience. Featuring up to a powerful AMD Ryzen™ 9 (H) CPU and GeForce RTX™ 3070 GPU, everything from gaming to multitasking is fast and fluid. Go full-throttle on esports speed with an FHD display up...
Wifi sürücün en güncel halde olsun. BIOS'ta.
Sonra aygıt yöneticisinden Wifi kartını bul ve
Güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın kımsındaki işareti kaldır ve kaydet.
Sistemi yeniden başlatıp test et.