Windows 11 Uyumlu Sistem Toplama | Intel Core i5 11400

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
d6me4ahnwzs.jpg

Windows 11 tanıtıldı ve önümüzdeki hafta da ilk geliştirici sürümü aramızda olacak. Biz de yeni işletim sistemi ile uyumlu bir sistem topladık. Windows 11 uyumlu bir sistem için şu anda ilk şart TPM 2.0 desteği. Şu anda diyoruz zira Microsoft bu kararından vazgeçebilir ki geçmeli de. Fakat oldu da bu ısrar devam etti, bu durumda yeni […]

Devamı: Windows 11 Uyumlu Sistem Toplama | Intel Core i5 11400
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Donanımsal olarak Ubuntu 21.04'ün Windows 11'den daha yüksek minimum gereksinim istemesi gerçeği. :(
Siz normal gereksinimlere bakıyorsunuz.
TPM 2.0, Secure Boot, saçmasapan ve bir o kadar anlamsız işlemci listesi peki?

Adamlar resmen yükletmemek için şart koşmuşlar.

Siz normal gereksinimlere bakıyorsunuz.
TPM 2.0, Secure Boot, saçma sapan ve bir o kadar anlamsız işlemci listesi peki?

Adamlar resmen yükletmemek için şart koşmuşlar.

Dediğim gibi ben donanım kısmı için yazmıştım, bahsettikleriniz tamamen güvenlik amaçlı istenilen şeyler Secure Boot 14 yıllık bir teknoloji onu konuşmaya bile gerek yok desteklemeyen donanım olduğunu düşünmüyorum bile ancak TPM 2.0 şu an için biraz fazla yeni bir teknoloji ancak Windows 10'un 2025'e kadar desteğinin devam edeceğini düşününce 2025'e kadar zaten zamanla çoğu sistem de olacaktır.

Dediğim gibi ben donanım kısmı için yazmıştım, bahsettikleriniz tamamen güvenlik amaçlı istenilen şeyler Secure Boot 14 yıllık bir teknoloji onu konuşmaya bile gerek yok desteklemeyen donanım olduğunu düşünmüyorum bile ancak TPM 2.0 şu an için biraz fazla yeni bir teknoloji ancak Windows 10'un 2025'e kadar desteğinin devam edeceğini düşününce 2025'e kadar zaten zamanla çoğu sistem de olacaktır.
İşlemci listesi?
Microsoft cidden topuğuna sıktı. TPM 2.0 yurt dışında bile çokça eleştiriliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı