karamela79 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 128 31 Aralık 2021 #1 ege kck dedi: Windows 11'e geçtim 10 gün doldu ve 10'a nasıl geçeceğim veri kaybetmeden? Performans düşüklüğü yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam uyumluluk açısından bir problem var mı? Ben de 11'e geçmeyi düşünüyorum da.
ege kck dedi: Windows 11'e geçtim 10 gün doldu ve 10'a nasıl geçeceğim veri kaybetmeden? Performans düşüklüğü yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam uyumluluk açısından bir problem var mı? Ben de 11'e geçmeyi düşünüyorum da.
O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 31 Aralık 2021 #2 karamela79 dedi: Hocam uyumluluk açısından bir problem var mı? Ben de 11'e geçmeyi düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Ben Beta Channel'dan beri kullanıyorum. Herhangi bir sorun yok. İndirebilirsiniz ama daha da geliştirilmesi gerekli. Daha çok yol katedecek. Ama şu anda da herhangi bir problem yok.
karamela79 dedi: Hocam uyumluluk açısından bir problem var mı? Ben de 11'e geçmeyi düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Ben Beta Channel'dan beri kullanıyorum. Herhangi bir sorun yok. İndirebilirsiniz ama daha da geliştirilmesi gerekli. Daha çok yol katedecek. Ama şu anda da herhangi bir problem yok.
Dom Kilopat Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 394 Çözümler 2 5 Ocak 2022 #3 Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.Hiç bir problem yaşamadım.