Windows 11 uyumluluk modu düzgün çalışmıyor

mertqwert

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060
Ryzen 7 7435HS
16 GB RAM
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
500 GB M2
Ekran kartı
RTX 4060
İşlemci
Ryzen 7 7435HS
İndirdiğim bir oyunu açmaya çalıştığımda 10-15 saniye sonra crash vermesi üzerine internette araştırma yaptım. Uyumluluk modunda çalıştırmanın sorunu çözebileceğini söylediler. Oyun EXE'sine sağ tıklayıp daha fazla seçenek menüsünden uyumluluk modunu çalıştırdım. Ama oyunu bulamadı sistemde. Ne yapmam gerekiyor?

Hocam masaüstünden kısayola tıkladıysanız olmaz. Dosya konumuna gidip oradan çalıştırmanız gerekir.
öyle yapmıştım zaten

Uyumluluk modu açılmıyor değil ama tanımıyor uygulamayı

Windows 11'in nesi düzgün çalışıyor ki ? Adamlar her güncellemede sistemi bozuyor. Acilen Windows 10'a geçmeni öneririm.

Windows 11'in nesi düzgün çalışıyor ki ? Adamlar her güncellemede sistemi bozuyor. Acilen Windows 10'a geçmeni öneririm.
Cahil cahil yorum yapmak yerine çözüm önerisinde bulunup, KS'ye destek çıkmaya ne dersin?

öyle yapmıştım zaten

Uyumluluk modu açılmıyor değil ama tanımıyor uygulamayı
Tanımıyor derken?
Ayrıntı verebilir misiniz? Mümkünse SS te.

dosya konumundan uyumluluk gidericiyi çalıştırdığımda bu geliyor oyunum orada yazmıyor ve hiçbiri seçeneğini seçtiğimde başka uygulamalar gösteriyor ve aralarında olmuyor yine hiçbiri diyorum he windows a ilettik sorununu diyor ne yapacağım

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-17 204004.png
    145,9 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…