Windows 11 uyumluluk saçmalığı

furkiseren

Hectopat
Yer
Boşluk
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dizüstü bilgisayarımda Windows 11 için her şey uyumlu iken işlemcim sadece 1 nesil geride olduğu için yükseltmeye uygun değil. Umarım bu saçmalığı düzeltirler ya da ISO ile yine yükseltebiliyoruzdur.

8. nesil zorunluluğu saçma, 7. nesil bir işlemci ile de gayet sorunsuz çalışıyor 5. nesil işlemcide de. Eğer böyle olacaksa, performansı etkileyecek bir şeyler çıkar gibi geliyor bana.

Değişecek hocam bu gereksinimler. Özellikle işlemci destek listesi ve TPM gereksinimi.

RTM sürümü çıktığında bu tarz sorunların kalmayacağını düşünüyorum. Bu yılın son çeyreğinde çıkacak diye tahmin ediyorum, daha çok var, değişen şey çok olur. Merak etmeyin. Windows 10 kaldıran tüm bilgisayarların 11'i de destekleyeceğine eminim.

Gelen geçen hep bu soruları soruyor. Bir sabır yahu. Çıkmadan herkes yok uyumsuz mu uyumlu mu diye konular açıyorlar. Biraz sabredin. Çıkınca hep beraber görürüz. Hiçbir şey kesin değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…