E ExPerT Burak Femtopat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #1 RAM 16 GB Ekran kartı GTX 1650 Anakart A320M İşlemci Ryzen 5 5500 Arkadaşlar dün gece Windows 10'dan W11'e UEFI'siz yani BIOS eski moduyla geçiş yaptım. Nasıl geçtim diye soracak olursanız da; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan geçtim ve şu an Valorant açamıyorum. Aşağıdaki uyarıyı veriyor. Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar dün gece Windows 10'dan W11'e UEFI'siz yani BIOS eski moduyla geçiş yaptım. Nasıl geçtim diye soracak olursanız da; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan geçtim ve şu an Valorant açamıyorum. Aşağıdaki uyarıyı veriyor. Ne yapmalıyım?
voidloop Centipat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 263 Çözümler 2 17 Eylül 2023 #2 Dediği gibi, BIOS tan Secure Boot seçeneğini aktif etmeniz gerek.
286053 Hectopat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 473 Çözümler 4 17 Eylül 2023 #3 Boot menüsüne girip secure boot u açmanız lazım
E ExPerT Burak Femtopat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #4 voidloop dedi: Dediği gibi, BIOS tan Secure Boot seçeneğini aktif etmeniz Genişletmek için tıkla... voidloop dedi: Dediği gibi, BIOS tan Secure Boot seçeneğini aktif etmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... bi ara yapmıştım biostan çıkamamıştım korkuyorum
voidloop dedi: Dediği gibi, BIOS tan Secure Boot seçeneğini aktif etmeniz Genişletmek için tıkla... voidloop dedi: Dediği gibi, BIOS tan Secure Boot seçeneğini aktif etmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... bi ara yapmıştım biostan çıkamamıştım korkuyorum
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 17 Eylül 2023 #5 ExPerT Burak dedi: bi ara yapmıştım biostan çıkamamıştım korkuyorum Genişletmek için tıkla... Sisteminiz BIOS olduğu için çıkamamıştınız sanırım. Aramaya "diskpart" yazıp "list disk" yazar mısınız? Şunun gibi olması gerek: Önerim UEFI'ye geçmeden Windows 11 kurmamak.
ExPerT Burak dedi: bi ara yapmıştım biostan çıkamamıştım korkuyorum Genişletmek için tıkla... Sisteminiz BIOS olduğu için çıkamamıştınız sanırım. Aramaya "diskpart" yazıp "list disk" yazar mısınız? Şunun gibi olması gerek: Önerim UEFI'ye geçmeden Windows 11 kurmamak.
E ExPerT Burak Femtopat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #6 Stereo.Luigi99 dedi: Sisteminiz BIOS olduğu için çıkamamıştınız sanırım. Aramaya "diskpart" yazıp "list disk" yazar mısınız? Şunun gibi olması gerek: Eki Görüntüle 1946988 Önerim UEFI'ye geçmeden Windows 11 kurmamak. Genişletmek için tıkla... Stereo.Luigi99 dedi: Sisteminiz BIOS olduğu için çıkamamıştınız sanırım. Aramaya "diskpart" yazıp "list disk" yazar mısınız? Şunun gibi olması gerek: Eki Görüntüle 1946988 Önerim UEFI'ye geçmeden Windows 11 kurmamak. Genişletmek için tıkla... Peki ne yapmam gerek
Stereo.Luigi99 dedi: Sisteminiz BIOS olduğu için çıkamamıştınız sanırım. Aramaya "diskpart" yazıp "list disk" yazar mısınız? Şunun gibi olması gerek: Eki Görüntüle 1946988 Önerim UEFI'ye geçmeden Windows 11 kurmamak. Genişletmek için tıkla... Stereo.Luigi99 dedi: Sisteminiz BIOS olduğu için çıkamamıştınız sanırım. Aramaya "diskpart" yazıp "list disk" yazar mısınız? Şunun gibi olması gerek: Eki Görüntüle 1946988 Önerim UEFI'ye geçmeden Windows 11 kurmamak. Genişletmek için tıkla... Peki ne yapmam gerek
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 17 Eylül 2023 #7 ExPerT Burak dedi: Eki Görüntüle 1947001 Peki ne yapmam gerek Genişletmek için tıkla... Windows hangisine kurulu? 2 TB'lik diske mi yoksa 256 GB'lik diske mi?
ExPerT Burak dedi: Eki Görüntüle 1947001 Peki ne yapmam gerek Genişletmek için tıkla... Windows hangisine kurulu? 2 TB'lik diske mi yoksa 256 GB'lik diske mi?
E ExPerT Burak Femtopat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #8 Stereo.Luigi99 dedi: Windows hangisine kurulu? 2 TB'lik diske mi yoksa 256 GB'lik diske mi? Genişletmek için tıkla... 256 gb lik diske
Stereo.Luigi99 dedi: Windows hangisine kurulu? 2 TB'lik diske mi yoksa 256 GB'lik diske mi? Genişletmek için tıkla... 256 gb lik diske
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 17 Eylül 2023 #9 ExPerT Burak dedi: 256 gb lik diske. Genişletmek için tıkla... Böyle olmasını bekliyordum. Aramaya "msinfo32" yazar mısınız? Çıkan sonuçtaki BIOS modu ve Güvenli Önyükleme Durumu'na ihtiyacım var.
ExPerT Burak dedi: 256 gb lik diske. Genişletmek için tıkla... Böyle olmasını bekliyordum. Aramaya "msinfo32" yazar mısınız? Çıkan sonuçtaki BIOS modu ve Güvenli Önyükleme Durumu'na ihtiyacım var.
E ExPerT Burak Femtopat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #10 Stereo.Luigi99 dedi: Böyle olmasını bekliyordum. Aramaya "msinfo32" yazar mısınız? Çıkan sonuçtaki BIOS modu ve Güvenli Önyükleme Durumu'na ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... desteklenmiyor diyor.
Stereo.Luigi99 dedi: Böyle olmasını bekliyordum. Aramaya "msinfo32" yazar mısınız? Çıkan sonuçtaki BIOS modu ve Güvenli Önyükleme Durumu'na ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... desteklenmiyor diyor.