E efk9511 Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #1 Valorant'a girerken bu hatayı alıyorum. Bilgisayarım ASUS ve ASUS'un BIOS menüsü için olan çözümü bulmadım. Yardımcı olur musunuz?
Valorant'a girerken bu hatayı alıyorum. Bilgisayarım ASUS ve ASUS'un BIOS menüsü için olan çözümü bulmadım. Yardımcı olur musunuz?
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Eylül 2023 #2 Advenced Mod'a girip baktığınızdan emin misiniz? Eğer cihazınız desteklemeden Windows 11'e geçtiyseniz geri dönmelisiniz eğer Secure Boot yoksa Artı 0 Eksi
Advenced Mod'a girip baktığınızdan emin misiniz? Eğer cihazınız desteklemeden Windows 11'e geçtiyseniz geri dönmelisiniz eğer Secure Boot yoksa
KS KS E efk9511 Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #3 Laptobum yeni bir cihaz direkt windows 11 pro kurdum bios menüde zaten enable gözüküyor ona rağmen bu hatayı alıyorum Artı 0 Eksi
Laptobum yeni bir cihaz direkt windows 11 pro kurdum bios menüde zaten enable gözüküyor ona rağmen bu hatayı alıyorum
M mailpates Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 377 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #4 Dün HP teknik servisine WhatsApp üzerinden ulaştım. Ekran pixellenmesi şikayetim vardı bana BIOS'u fabrika ayarlarına döndürttüler ve aynı hatayı aldım bende. efk9511 dedi: Valorant'a girerken bu hatayı alıyorum. Bilgisayarım ASUS ve ASUS'un BIOS menüsü için olan çözümü bulmadım. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Dün HP teknik servisine WhatsApp üzerinden ulaştım. Ekran pixellenmesi şikayetim vardı bana BIOS'u fabrika ayarlarına döndürttüler ve aynı hatayı aldım bende. efk9511 dedi: Valorant'a girerken bu hatayı alıyorum. Bilgisayarım ASUS ve ASUS'un BIOS menüsü için olan çözümü bulmadım. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla...
KS KS E efk9511 Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #5 Oyun insin kapat aç yapacağım Secure Boot'u bir öyle deneyeceğim. Olmadı oyuna giriyor 2 dk içinde geri atıyor oyundan aynı hatayı verip Son düzenleme: 23 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Oyun insin kapat aç yapacağım Secure Boot'u bir öyle deneyeceğim. Olmadı oyuna giriyor 2 dk içinde geri atıyor oyundan aynı hatayı verip
M mailpates Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 377 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #6 efk9511 dedi: Oyun insin kapat aç yapacağım Secure Boot'u bir öyle deneyeceğim. Olmadı oyuna giriyor 2 dk içinde geri atıyor oyundan aynı hatayı verip. Genişletmek için tıkla... Hocam teknik servis ile iletişime geçin sadece Valorant üzerinde değilse sıkıntı. Artı 0 Eksi
efk9511 dedi: Oyun insin kapat aç yapacağım Secure Boot'u bir öyle deneyeceğim. Olmadı oyuna giriyor 2 dk içinde geri atıyor oyundan aynı hatayı verip. Genişletmek için tıkla... Hocam teknik servis ile iletişime geçin sadece Valorant üzerinde değilse sıkıntı.
KS KS E efk9511 Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #7 mailpates dedi: Hocam teknik servis ile iletişime geçin sadece Valorant üzerinde değilse sıkıntı. Genişletmek için tıkla... riota ticket attım olmadı servisle iletişime geçcem Artı 0 Eksi
mailpates dedi: Hocam teknik servis ile iletişime geçin sadece Valorant üzerinde değilse sıkıntı. Genişletmek için tıkla... riota ticket attım olmadı servisle iletişime geçcem