Windows 11 Valorant "van 9001" hatası

Saytomo

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Sabahları öğrenci akşamları ...
ASUS H81M-K anakart ile Intel i3-4170 işlemciyi kullanıyorum. TPM 2.0 özelliği yok ama Windows 11'i yükledim. Şimdi ise Valorant'a girerken bu hatayı alıyorum. TPM bypass yaptım oyun açılıp kısa bir süre sonra yine aynı hatayı verdi. Secure Boot UEFI ayarında.

Sistem Windows 11 için uygun değil. Bypass ile kuran arkadaşlarda böyle sıkıntılar oluyor.

Nasıl yani Windows 11 kullananlar Valorant giremeyecek mi?
Şimdilik öyle gözüküyor. TPM desteği olmayanlar için sıkıntı. İleride ne olur bilmek zor.

Nasıl yani Windows 11 kullananlar Valorant giremeyecek mi?
Windows 11 kullananlar değil, Windows 11 sistem gereksinimlerini taşıyamayanlar Valorant'a giremez şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI B450 VDH Plus kullanıyorum BIOS ayarlarında TPM ayarını açtım Windows 11 geçiyorum hakkınızı helal edin

Valorant'ın anti cheat'i en baştan beri saçma sapan ambargolar koyuyordu. Yine yapmış yapacağını işte. TPM 2.0 ve Secure Boot zorunluluğu istiyor tıpkı Windows 11 gibi ve maalesef bunu bypasslamanın yolu şu anda yok. Ya bu saçma oyunu bırakıp CS:GO'ya geçin ya da Windows 10 tek yol.

Windows 10'a dönmek istemiyorum. Valorant'a geri bildirimde bulundum. Muzdarip olan arkadaşlarımın da bulunmasını rica ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…