M Mayur Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #1 İyi günler herkese bilgisayarımı Windows 11 yaptıktan sonra Valorant'a girdiğim zaman şöyle bir hata alıyorum: Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2023
İyi günler herkese bilgisayarımı Windows 11 yaptıktan sonra Valorant'a girdiğim zaman şöyle bir hata alıyorum:
Wyrox Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 308 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RAM:8GB DDR4 CORSAİR VENGANCE İŞLEMCİ İ3 9100F EKRAN KART: ASUS EXP. RX 570 4GB ANAKART: H310M PRO D-PLUS PSU: RAMPAGE 600W 80 PLUS BRONZE Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ağustos 2023 #2 BIOS'tan Secure Boot açman lazım.
A Anoka Centipat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 241 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #3 BIOS üzerinden Secure Boot açmalısınız. Secure Boot YOK veya AKTİF DEĞİL ne yapılmalı?
1FörK Centipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #4 Mayur dedi: İyi günler herkese bilgisayarımı Windows 11 yaptıktan sonra Valorant'a girdiğim zaman şöyle bir hata alıyorum: Eki Görüntüle 1915037 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mayur dedi: İyi günler herkese bilgisayarımı Windows 11 yaptıktan sonra Valorant'a girdiğim zaman şöyle bir hata alıyorum: Eki Görüntüle 1915037 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M Mayur Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #5 Wyrox dedi: BIOS'tan Secure Boot açman lazım. Genişletmek için tıkla... Açık. Anoka dedi: BIOS üzerinden Secure Boot açmalısınız. Secure Boot YOK veya AKTİF DEĞİL ne yapılmalı? Genişletmek için tıkla... Açık. 1FörK dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tpm de aktif secure de açık olmuyor.
Wyrox dedi: BIOS'tan Secure Boot açman lazım. Genişletmek için tıkla... Açık. Anoka dedi: BIOS üzerinden Secure Boot açmalısınız. Secure Boot YOK veya AKTİF DEĞİL ne yapılmalı? Genişletmek için tıkla... Açık. 1FörK dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tpm de aktif secure de açık olmuyor.
HSENX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2013 Mesajlar 1.035 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #6 Bende Windows 11 de bu hatayı aldım ama forumda bir yerde görmüştüm Fast boot açınca düzeliyor diye açtım düzeldi anlamsız bir şey ama bilemiyorum sizde deneyin isterseniz.
Bende Windows 11 de bu hatayı aldım ama forumda bir yerde görmüştüm Fast boot açınca düzeliyor diye açtım düzeldi anlamsız bir şey ama bilemiyorum sizde deneyin isterseniz.
A Anoka Centipat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 241 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #7 Aslında en rahatı Windows 10 kullanmak. Ben öyle yapmıştım.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #8 Mayur dedi: Açık. Açık. TPM de aktif secure de açık olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam arama kısmına sistem bilgisi yazıp ekran görüntüsünü atar mısınız?
Mayur dedi: Açık. Açık. TPM de aktif secure de açık olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam arama kısmına sistem bilgisi yazıp ekran görüntüsünü atar mısınız?
M Mayur Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #9 neXusTS dedi: Hocam arama kısmına sistem bilgisi yazıp ekran görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Buyur hocam. Dosya Ekleri IMG_20230825_102232.jpg 91,6 KB · Görüntüleme: 39
neXusTS dedi: Hocam arama kısmına sistem bilgisi yazıp ekran görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Buyur hocam.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #10 Mayur dedi: Buyur hocam. Genişletmek için tıkla... Güvenli Ön yükleme kapalı olarak gözüküyor hocam. CSM açıksa kapatın öyle açın Secure Boot'u
Mayur dedi: Buyur hocam. Genişletmek için tıkla... Güvenli Ön yükleme kapalı olarak gözüküyor hocam. CSM açıksa kapatın öyle açın Secure Boot'u