Windows 11 var olan lisansıma rağmen etkinleştirme hatası veriyor

yunusemredayi

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RAM 32GB (1x32GB) DDR4 1.2V 2933MHz SODIMM
SSD veya HDD modeli 1TB INTEL 670P M.2 SSD PCIe 3.0 x4 (Okuma: 3500 MB
Ekran kartı nVIDIA® GeForce® RTX3060 Max-Performance 6GB GDDR6
İşlemci Intel® Comet Lake Core™ i7-10875H 8C/16T; 16MB L3;
Meslek
3D Artist, Görselleştirme Uzmanı
RAM
32GB (1x32GB) DDR4 1.2V 2933MHz SODIMM
SSD veya HDD modeli
1TB INTEL 670P M.2 SSD PCIe 3.0 x4 (Okuma: 3500 MB
Ekran kartı
nVIDIA® GeForce® RTX3060 Max-Performance 6GB GDDR6
İşlemci
Intel® Comet Lake Core™ i7-10875H 8C/16T; 16MB L3;
Daha önce Monster Tulpar T5 21.4 cihazımda Windows 10'dan güncelleme ile 11'e geçiş yapmıştım. Son güncellemelerden sonra Windows etkinleştir hatası almaya başladım. Fakat cihazım zaten lisanslıydı. Aynı lisansı Windows 10 da sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Lisans etkinleştirilmedi kısmından "ürün anahtarını değiştir" kısmını seçtiğimde ise ayarlar bölümü donuyor ve işlem yapamıyorum. Bir gün yazı varsa diğer gün yok oluyor vs. sonrasında Windows 11 temiz kurulum yaptım Rufus ile. Dün gayet iyiydi bugün yine aynı hatayı almaya başladım. Bu sıkıntının bir çözümü var mıdır? Eğer yoksa Windows 10'a geri dönmeyi düşünüyorum.

Merhaba, uygulamaya çalıştığınız windows lisans numarası ile uyguladığınız windows sürümleri farklı olabilir. Önce bunu iyice kontrol edin. Lisansınız orijinal bir lisans değil mi ? OEM key falan değil.

Formattan hemen sonra daha önce kullandığım lisansı girdim ve Windows etkinleştirildi dedi ve lisansladı. Kişiselleştirme ayarlarını da aktif hale getirdi. Lisans OEM key yani nette satılanlardan. Kurduğum versiyon ile girdiğim lisans aynı. ikisi de pro. Bu lisansı uzun süre win 10 da sorunsuz kullandım. 11 e geçince bu hatayı almaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…